Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

NAJBOLJ UčINKOVITA IGRALKA MEVZE V CALCITU

Po tem ko je vodstvo kluba podaljšalo pogodbe z nekaterimi nosilkami igre, so državne prvakinje dobile še prvo letošnjo okrepitev. V njihove vrste prihaja 28-letna Anđelka Radišković, ki je bila v minuli sezoni najbolj učinkovita igralka srednjeevropske lige.

Preberi več
GEN-I Volley

SPREMEMBE PRI GEN-I VOLLEYJU

S koncem te sezone se v Odbojkarskem klubu Gorica po sedmih letih delovanja zaradi drugih obveznosti poslavljata podpredsednik kluba Uroš Stanič ter tehnični direktor Miha Mačus.

Preberi več
Aleš Oblak

DIKO PURIć SE IZ LJUBLJANE SELI V KAMNIK

Po Martinu Kosmini so odbojkarji Calcit Volleyja dobili še svojo drugo letošnjo okrepitev. Na današnjem prvem zboru pod vodstvom novega trenerja Gregorja Jerončiča bo med igralci tudi 27-letni Diko Purić.

Preberi več
Aleš Oblak

NA KOLEDARJU PET čLANSKIH TURNIRJEV

Odbojkarska zveza Slovenije je objavila koledar serije turnirjev v odbojki na mivki v članski kategoriji. Na njem je pet turnirjev, vključno z državnim prvenstvom v Kranju.

Preberi več
Trentino Volley Srl

MITAR DJURIć NOVA OKREPITEV ACH VOLLEYJA

ACH Volley Ljubljana se še naprej krepi. V lovu na novega udarnega člana ekipe je bilo vodstvo še kako uspešno – v vrste slovenskih prvakov je zvabilo Mitarja Djurića!

Preberi več
Aleš Oblak

MOJCA BOžIč VSAJ šE LETO DNI ZA ŠEMPETRANKE

Ena najboljših šempetrskih odbojkaric, Mojca Božič, ki je sodelovala pri obeh največjih uspehih kluba, bo na veliko veselje številnih navijačev še najmanj leto dni nosila dres SIP Šempetra.

Preberi več
CEV

OZS OMILILA POGOJE ZA ORGANIZACIJO

Predsedstvo Odbojkarske zveze Slovenije je sprejelo predloge Komisije za odbojko na mivki na področju organizacije turnirjev v odbojki na mivki za letošnjo sezono.

Preberi več
Aleš Oblak

RAZPIS TEKMOVANJA ZA NASTOPANJE V 3. DOL

Tekmovanje članov in članic v 3. Državni odbojkarski ligi (tekmovalna sezona 2020/2021) bo v moški in v ženski konkurenci potekalo v obliki enotne lige ali v dveh ligah (vzhod in zahod) s po največ 12 člani. OZS zbira prijave v tekmovanje.

Preberi več
Klemen Brumec

V NOVI SEZONI BO KAMNIčANKE VODIL JEMEC

Po treh zelo uspešnih letih bo mesto prvega trenerja odbojkaric Calcit Volleyja zapustil Gregor Rozman, ki pa ostaja v klubu. V novi sezoni bo pomočnik Aljoši Jemcu, ki je bil v klubu dolgo pomočnik prvega trenerja.

Preberi več
FIVB

V ORANžNEM DRESU MLADI IRANEC

Vodstvo slovenskih prvakov, ACH Volleyja Ljubljana, se je za enoletno sodelovanje dogovorilo z 19-letnim srednjim blokerjem Amirjem Hosseinom Toukhtehom. Po petih mladih slovenskih igralcih so oranžni zmaji tako za prihodnjo sezono pridobili prvega tujca.

Preberi več