Odbojkarska zveza Slovenije
 
Cona.Center

V LJUBLJANI NASTOPILO 20 EKIP

V Ljubljani se je odvijalo državno prvenstvo za mlajše članice in člane, na katerem smo spremljali obračune 20 ekip. Zmage sta se veselili Zoja Kalar in Rima Posedel, pri fantih pa sta bila najuspešnejša Rok Bračko in Grega Okroglič.

Preberi več
ŠD Brezovica

KADETI ŠD BREZOVICA DO NASLOVA PRVAKOV

Na Brezovici smo minulo nedeljo spremljali drugi dan zaključnega turnirja državnega prvenstva za kadete za sezono 2021/22. Naslov prvakov je šel v roke gostiteljem, drugo mesto je osvojil Ljubljana Volley, tretjega pa OK Krka Novo mesto.

Preberi več
OZS

NAJBOLJšIH OSEM KADETSKIH EKIP NA BREZOVICI

Brezovica je bila prizorišče prvega dne zaključnega turnirja najboljših osmih ekip državnega prvenstva za kadete. Uvrstitev v veliki finale in boj za odličja so si priigrali mladi odbojkarji ŠD Brezovice, OK Črnuč, OK Krke Novo mesto in Ljubljana Volleyja.

Preberi več
klubski arhiv

TUDI STAREJŠI DEČKI ZAKLJUČILI S SEZONO

Minuli vikend smo v Braslovčah dobili nove državne prvake v kategoriji starejših dečkov. Zlato odličje si je priigrala ekipa FužinarSijMetal Ravne, srebrno odličje je pripadlo domačim Braslovčanom, bron pa ekipi MOK Kočevje.

Preberi več
Damijan Barut

STAREJŠE DEKLICE ZAKLJUČILE S SEZONO

V Kopru smo dobili še letošnje zadnje državne prvakinje. V kategoriji starejših deklic je zlato odličje pripadlo odbojkaricam Ankarana, srebrna medalja ekipi Nova KBM Branik, bronasta pa odbojkaricam Mladi Jesenice. Četrto mesto je osvojila ekipa VOLLEYBALLjubljana.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE ZAKLJUČILE S SEZONO

V Črnučah smo danes dobili državne prvakinje v kategoriji kadetinj. Zlato odličje so osvojile odbojkarice ATK Grosuplja, srebrna medalja je pripadla ekipi Vital Ljubljana, bronasta pa odbojkaricam iz Braslovč.

Preberi več
klubski arhiv

DOBILI SMO DRŽAVNE PRVAKE MALE ODBOJKE

Sezona male odbojke se je zaključila v Mariboru in Kočevju. Državne prvakinje so postale odbojkarice iz Prevalj, državni prvaki pa odbojkarji iz Mislinje.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE PRED FINALNIM TURNIRJEM

V soboto, 14. maja se v športni dvorani Maks Pečar v Ljubljani začenja finalni turnir za kadetinje. Turnir se bo zaključil v nedeljo, 15. maja, ko se bodo za naslov pomerile najboljše štiri ekipe.

Preberi več
Jože Trepelj

POKAL SAVINJSKE DOLINE V MALI ODBOJKI

V nedeljo, 8. maja je Odbojkarski klub SIP Šempeter organiziral tradicionalni 6. turnir v mali odbojki »Pokal Savinjske doline - Decathlon Open 2022« za deklice in dečke letnik 2009 in mlajše. V letošnji sezoni je turnir potekal ob sodelovanju Odbojkarske Zveze Slovenije.

Preberi več
klubski arhiv

ZA STAREJŠE DEKLICE SAMO ŠE FINAL 4

Minuli vikend so se pri starejših deklicah odigrali turnirji za mesta in turnir F8, pri starejših dečkih pa smo dobili še zadnja dva potnika za F8, ki se bo odvil 21. maja. V kategoriji mini odbojke smo spremljali dva polfinalna turnirja in turnirje za mesta.

Preberi več