Odbojkarska zveza Slovenije
 
ŠK Pomurje Deset

IN MEMORIAM: BORIS CIPOT

Iz ŠK Pomurje Deset so sporočili, da se je po zahrbtni bolezni poslovil pomurski novinar Boris Cipot, ki je v preteklosti pustil neizbrisen pečat tudi v odbojkarski vrstah. Imel je veliko zaslug za razvoj odbojke v Pomurju.

Preberi več
DOTS

PLANICA GOSTI TRENERSKI SEMINAR FIVB LEVEL II

V Planici se je 11. junija začel trenerski seminar Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB), na katerem zbranim trenerjem iz desetih držav predavata mednarodno priznana strokovnjaka Peter Nonnenbroich in Martin Nemec.

Preberi več
DOTS

TRENERSKA AKDEMIJA V ZREčAH Z 243 UDELEžENCI

Od petka do nedelje je v Zrečah potekala Trenerska akademija v organizaciji Društva odbojkarskih trenerjev Slovenije (DOTS), ki se je je udeležilo 243 trenerjev iz vse Slovenije.

Preberi več
osebni arhiv

MEDNARODNI TURNIR VETERANOV

V soboto, 21. maja, je v Braslovčah potekal mednarodni turnir veteranov v organizaciji Odbojkarskega društva Veterani Slovenija. Tekmovanje šestih ekip iz petih držav je potekalo v kategoriji nad 56 let, slovenski moštvi sta zasedli 4. in 5. mesto.

Preberi več
skupinska fotografija OK Triglav Kranj in Veterani Slovenija

V SOBOTO MEDNARODNI TURNIR VETERANOV

V soboto, 21. maja bo odbojkarsko društvo Veterani Slovenija, v sodelovanju z občino Braslovče in odbojkarskim klubom Braslovče, organiziralo mednarodni turnir veteranov v kategoriji 56+.

Preberi več
CEV

SKLOP SPLETNIH PREDAVANJ CEV SCHOOL PROJECT

CEV je v sklopu projekta School Project Webinar Series pripravila sedmi sklop brezplačnih spletnih predavanj. Prvič bo med predavateljicami tudi Slovenka, Živa Cof bo predavala na temo »Majhni namigi za treniranje otrok in največji možni izkupiček«.

Preberi več
Aleš Oblak

V PLANICI TRENERSKI SEMINAR FIVB LEVEL III

Od 11. do 18. junija bosta Odbojkarska zveza Slovenije in Društvo odbojkarskih trenerjev Slovenije v Planici organizirala trenerski seminar FIVB Level III. Že pred tem se bo od 24. do 29. maja v Novem mestu odvijal trenerski seminar FIVB za odbojko na mivki.

Preberi več
CEV

ROPRET PODPREDSEDNIK ZDRUžENJA MEVZA

V Luksemburgu je potekala skupščina Srednjeevropskega združenja MEVZA, na kateri so predstavniki osmih držav članic izvolili novo vodstvo. Predsednica organizacije je postala Hrvatica Valentina Bifflin, predsednik OZS, Metod Ropret, pa bo v vlogi podpredsednika.

Preberi več
OZS

NA NORVEšKEM šE TRETJI SESTANEK

Norveška odbojkarska zveza je marca gostila še tretji sestanek delovne skupine v okviru evropskega projekta Volleyball4All, katerega cilj je poiskati načine, skozi katere bi se še več otrok vključevalo v odbojko in šport na splošno.

Preberi več
TPV Volley Novo mesto

TRENERSKI TEČAJ FIVB V NOVEM MESTU

Odbojkarska zveza Slovenije in odbojkarski klub TPV Volley Novo mesto bosta od 24. do 28. maja na Loki organizirala prvi trenerski tečaj odbojke na mivki pod okriljem Mednarodne odbojkarske zveze, FIVB Level I.

Preberi več