Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SARA NAJDIč OSTAJA NA MADžARSKEM

Slovenska odbojkarska reprezentantka Sara Najdič bo kariero nadaljevala na Madžarskem, kjer bo v prihodnji sezoni nosila dres tamkajšnjih podprvakinj, ekipe Swietelsky BRSE.

Preberi več
Aleš Oblak

NIKA MARKOVIč ODSLEJ ZA FRANCOSKI NANCY

Slovenska odbojkarska reprezentantka Nika Markovič bo kariero nadaljevala v vrstah francoske prvoligaške ekipe Vandoeuvre Nancy. 24-letna korektorica, ki je velik del kariere preživela v ZDA, se bo v francoskem prvenstvu preizkusila prvič.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKAM BRON V SREBRNI EVROPSKI LIGI

Slovenske odbojkarice so v srebrni evropski ligi osvojile končno tretje mesto. V malem finalu zaključnega turnirja v Mariboru so naša dekleta s 3:1 (21, -23, 23, 16) premagala Portugalsko in se za zaključek reprezentančne sezone veselila bronastega odličja.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PO HUDI BORBI KLONILE PROTI BIH

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v polfinalu srebrne evropske lige z 1:3 (-23, 19, -22, -24) morala priznati premoč odbojkaricam Bosne in Hercegovine. Jutri tako naša dekleta ob 17. uri čaka tekma za 3. mesto, na kateri se bodo pomerile s Portugalsko.

Preberi več
Marko Vanovšek

SLOVENKE BODO STAVILE NA EKIPNI DUH

V Mariboru bomo 11. in 12. junija gostili zaključni turnir srebrne evropske lige, na katerem si bo slovenska reprezentanca skušala priigrati uvrstitev v zlato ligo. Tekmice Slovenk v polfinalu bodo odbojkarice Bosne in Hercegovine.

Preberi več
CEV

SREBRNA EVROPSKA LIGA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo 11. in 12. junija nastopila na zaključnem turnirju srebrne evropske lige v Mariboru. Naše odbojkarice si bodo skušale v boju z BIH, Portugalsko in Avstrijo zagotoviti preboj v zlato evropsko ligo. Prenosi: Sportklub in Eurovolley.tv

Preberi več
Marko Vanovšek

SLOVENKE S šE šESTO ZMAGO POTRDILE PRVO MESTO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela srebrne evropske lige zabeležila še šesto zmago. S 3:1 (22, 22, -30, -19, 15) je bila uspešnejša od Avstrije in osvojila prvo mesto v skupini.

Preberi več
CEV

SLOVENKE šE DO PETE ZAPOREDNE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je s peto zaporedno zmago le še potrdila prvo mesto v skupini A srebrne evropske lige. Naše odbojkarice so bile na domačem igrišču v Mariboru s 3:0 (14, 19, 13) uspešnejše od Luksemburžank. Jutri se bodo pomerile še z Avstrijo.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V SREBRNI LIGI OSTAJAJO NEPORAžENE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca v srebrni evropski ligi ostaja neporažena. Na drugem turnirju, ki se je danes začel v Mariboru, so naša dekleta s 3:1 (-22, 11, 19, 20) premagala Izraelke in se veselila četrte zaporedne zmage.

Preberi več
CEV

SLOVENKE žELIJO POTRDITI PRVO MESTO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo od 4. do 6. junija v Mariboru nastopila na drugem turnirju skupine A srebrne evropske lige. Naše odbojkarice, ki so se iz Luksemburga vrnile s tremi zmagami in polnim izkupičkom, se bodo za uvod pomerile z Izraelom.

Preberi več