Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENSKI DVOJICI DO 17. MESTA NA EP

Slovenski odbojkarji na mivki Maja Marolt in Živa Javornik ter Rok Bračko in Dino Vinkovič so zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu do 20 let v Turčiji. Obe naši dvojici se od Izmirja poslavljata s 17. mestom.

Preberi več
Aleš Oblak

V IZMIRJU EVROPSKO PRVENSTVO DO 20 LET

Turški Izmir bo od četrtka do nedelje prizorišče evropskega prvenstva v odbojki na mivki do 20 let, na katerem bosta nastopili dve slovenski dvojici. Pri dekletih se v boj za najvišja mesta podajata Maja Marolt in Živa Javornik, pri fantih pa Rok Bračko in Dino Vinkovič.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADIM SLOVENKAM šTIRI ODLIčJA

V Portorožu in Kopru smo spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki do 16 in do 18 let, na katerem je nastopilo 46 ekip iz osmih držav. Mlade slovenske odbojkarice so osvojile štiri odličja, odbojkarji so tokrat ostali brez kolajn.

Preberi več
OK Triglav Kranj

SLOVENKI DOBILI TEKMICE ZA EURO BEACH VOLLEY

Slovenski odbojkarici na mivki Tajda Lovšin in Tjaša Kotnik bosta kot edini naši predstavnici nastopili na evropskem prvenstvu, ki ga bo avgusta gostil Muenchen. Z Evropske odbojkarske konfederacije so danes tudi sporočili, kdo bodo njune tekmice.

Preberi več
OZS

NA OBALI SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO

Od danes do petka bomo v Portorožu in Kopru spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v kategorijah do 16 let in do 18 let, na katerem se bodo med seboj merile reprezentance Češke, Slovaške, Izraela, Cipra, Hrvaške, Madžarske in Slovenije.

Preberi več
CEV

MAROLTOVA IN JAVORNIKOVA NA EP DEVETI

Slovenska reprezentanca do 22 let je nastopila na evropskem prvenstvu v odbojki na mivki na Nizozemskem. Maja Marolt in Živa Javornik sta osvojili 9. mesto, Dino Vinkovič in Rok Bračko pa sta tekmovanje zaključila kot 25.

Preberi več
arhiv

NA NIZOZEMSKEM SE ZAčENJA EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenski odbojkarji na mivki na Nizozemskem začenjajo z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let. V moški konkurenci bosta nastopila Dino Vinkovič in Rok Bračko, pri ženskah bomo spremljali Majo Marolt in Živo Javornik.

Preberi več
CEV

ROPRET V NASLEDNJI SEZONI V SLOVITI PERUGII

Slovenski odbojkarski reprezentant Gregor Ropret je postal član enega najboljših klubov na svetu. V prihodnji sezoni bo namreč nosil dres italijanske Perugie, s katero je podpisal enoletno pogodbo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PRVIč ZBRANI POD TAKTIRKO LEBEDEWA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Ljubljani začela s pripravami na letošnjo reprezentančno sezono, ki varovancem novega selektorja Marka Lebedewa prinaša nastop v Ligi narodov in domače svetovno prvenstvo.

Preberi več
CEV

SLOVENSKI REPREZENTANCI DOBILI NASPROTNIKE

Slovenska reprezentanca deklet do 17 let in izbrana vrsta fantov do 18 let bosta poleti nastopili na evropskih prvenstvih na Češkem in v Gruziji. S sedeža Evropske odbojkarske konfederacije so sporočili, da so zdaj znani tudi tekmice in tekmeci.

Preberi več