Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

LITOVCI V POLFINALU PREMOčNI ZA SLOVENCE

Slovenski odbojkarji na mivki so morali v polfinalu kvalifikacij za olimpijske igre v Parizu po hudem boju priznati premoč Litovcem. Naša reprezentanca bo novo priložnost za uvrstitev na olimpijski turnir imela že prihodnje leto.

Preberi več
CEV

SLOVENCEM ZA UVOD ZMAGA IN PORAZ

Slovenski odbojkarji na mivki so prvi dan kvalifikacij za olimpijske igre, ki jih gosti Madrid, zabeležili eno zmago in en poraz. V torek se bodo naši fantje pomerili z Litovci in si skušali priigrati uvrstitev v finale.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANCA PRIPRAVLJENA NA POKAL NARODOV

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki zaključuje s pripravami na kvalifikacije za olimpijske igre. Moška izbrana vrsta bo z nastopi v pokalu narodov začela 15. maja proti Hrvaški, ženske pa prva obračuna kvalifikacij proti Estonkam čakata 17. maja.

Preberi več
OKS-ZŠZ

NA OLIMPIJSKEM KAMPU OFEM TUDI ODBOJKARICE

Mladi slovenski športniki so se v sklopu priprav na prihajajoči Olimpijski festival evropske mladine izobraževali na olimpijskem kampu na Mariborskem Pohorju. Kampa OFEM so se med 5. in 7. majem udeležile tudi mlade slovenske odbojkarice.

Preberi več
Olympiakos SFP

PAJENK IN ŠTERN V GRčIJI DO NASLOVA PRVAKOV

Slovenska reprezentanta Alen Pajenk in Tonček Štern sta se veselila zmage v grškem prvenstvu. Sašo Štalekar in Dejan Vinčić se v Nemčiji podajata v boj za naslov, Jan Kozamernik in Klemen Čebulj pa v poljskem prvenstvu lovita bron, enako kot Selena Leban na Madžarskem.

Preberi več
CEV

NASPROTNICE DOBILE TUDI MLADE SLOVENKE

Mlada slovenska ženska reprezentanca do 17 let bo na evropskem prvenstvu, ki ga bosta skupaj gostili Srbija in Madžarska, igrala v skupini II, skupaj z Madžarsko, Turčijo, Belgijo, Romunijo, Nemčijo, Francijo in Grčijo.

Preberi več
Marko Vanovšek/MEVZA

MLADI ODBOJKARJI DOBILI NASPROTNIKE NA EP

Slovenska odbojkarska reprezentanca do 17 let je dobila nasprotnike na evropskem prvenstvu do 17 let, ki ga bo med 19. in 30. julijem gostila Črna gora. Naši fantje se bodo v Podgorici merili s Črno Goro, Bolgarijo, Turčijo, Belgijo, Avstrijo, Estonijo in Grčijo.

Preberi več
CEV

MLADE SLOVENKE BODO IGRALE NA EP

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let si je priigrala uvrstitev na evropsko prvenstvo! Naše mlade odbojkarice pod vodstvom Dejana Pušnika so kvalifikacije v Rigi zaključile s tremi zmagami.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PREK LATVIJE DO TRETJE ZMAGE

Slovenska reprezentanca do 17 let je na tretji tekmi drugega kroga kvalifikacij v Rigi nanizala še tretjo zmago. Potem ko so bila naša dekleta boljša od Fink in Grkinj, so za konec tekmovanja v skupini C s 3:0 (23, 14, 13) odpravila še Latvijke in si priigrala vozovnico za EuroVo

Preberi več
CEV

SLOVENKE ZA UVOD BOLJšE OD FINK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 17 let je kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Riga, začela z zmago. Naša dekleta so bila s 3:2 (23, -21, 19, -24, 9) boljša od Fink, v petek pa jih že čaka obračun z Grkinjami.

Preberi več