Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PO LETU PREMORA ČRNUčANI PONOVNO MED ELITO

Po lanskem doseženem 2. mestu v 1B. ligi se bo ekipa OK Črnuče, po spletu okoliščin, jeseni znova merila v najvišjem rangu slovenske odbojke 1A. ligi.

Preberi več
OK Merkur Maribor

MARIBORČANI ZAČELI PRIPRAVE NA NOVO SEZONO

Odbojkarski klub Merkur Maribor je v ponedeljek, 2. avgusta, pričel s pripravami na novo sezono 2021/2022. Minulo je ekipa zaključila odlično, saj je po 28-ih letih osvojila državni naslov in 2. mesto v srednjeevropski ligi MEVZA.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZAČEL S PRIPRAVAMI

V klubu ACH Volley Ljubljana sporočajo, da so začeli priprave na prihajajočo sezono. V gnezdu oranžnih zmajev pozdravljajo veliko novih imen, tako v strokovnem štabu, kot tudi pri igralski zasedbi.

Preberi več
Saša Pahič Szabo

NA POGAčARJEVEM TRGU OKRONALI MLADE PRVAKE

V Ljubljani se je odvijalo Sberbank finale državnega prvenstva v odbojki na mivki za mlade, na katerem so se najboljši mladi slovenski upi v kategorijah do 14 do 16, do 18 in do 20 let podali v boj za državne naslove.

Preberi več
OK Triglav Kranj

V KRANJU OKRONANI DRžAVNI PRVAKI

V Kranju se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki na mivki, na katerem so naslova državnih prvakov osvojili Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin ter Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak.

Preberi več
Matevž Ambrožič

V KRANJU SE ZAčENJA DRžAVNO PRVENSTVO

V Kranju se na Zavarovalnica Sava državnem prvenstvu v odbojki na mivki v boj za naslov slovenskih prvakov in prvakinj se podaja 28 dvojic. Zanimivi obračuni na parkirišču Stara Sava se bodo začeli v petek zjutraj, finalni tekmi bosta v soboto zvečer.

Preberi več
OK Triglav Kranj

5 VPRAšANJ S ŠPELO MORGAN

Slovenska odbojkarica Špela Morgan je pred bližajočim se državnim prvenstvom v odbojki na mivki, ki ga bomo v petek in soboto spremljali v Kranju, odgovorila na zanimiva vprašanja in napovedala boj za naslov slovenskih prvakinj.

Preberi več
OK Triglav Kranj

5 VPRAšANJ Z NEJCEM ZEMLJAKOM

Nejc Zemljak je dvakratni državni prvak v odbojki na mivki, skupaj z Janom Pokeršnikom pa tvori najuspešnejšo slovensko dvojico v mednarodnem merilu. Lansko leto sta ob turnirjih svetovne serije zopet nastopila tudi na državnem prvenstvu in ga dokaj prepričljivo tudi osvojila.

Preberi več
Aleš Oblak

NASLOV DRžAVNEGA PRVAKA BO BRANIL LE ZEMLJAK

V Kranju bomo 23. in 24. junija spremljali Zavarovalnica Sava državno prvenstvo v odbojki na mivki, na katerem organizatorji pričakujejo nastope vseh najboljših slovenskih dvojic v moški in ženski konkurenci, s tem pa tudi obračune na najvišji ravni.

Preberi več
ŽOK Šentvid

NA PRVENSTVU DO 16 LET V LJUBLJANI 27 EKIP

ŠRC Šentvid v Ljubljani je minuli vikend gostil turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki do 16 let, na katerem je nastopilo 27 dvojic. Zmage so se veselili Živa Donko in Taja Ferlež ter Rok Drobnič in Žan Muhovic.

Preberi več