Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

REPREZENTANT KOšENINA PRVA OKREPITEV CALCITA

V taboru državnih podprvakov nadaljujejo s kadrovanjem pred sezono 2022/23. Napovedali so velike spremembe v njihovi moški zasedbi, v kateri bosta iz lanske postave ostala le Jan Klobučar in domači up Nik Mujanović. Prva okrepitev, ki jo predstavljajo Kamničani, je Alan Košenina.

Preberi več
Aleš Oblak

OD LANSKE EKIPE SAMO KLOBUčAR IN MUJANOVIć

Odbojkarji Calcit Volleyja, ki so v minuli sezoni po letu dni premora v državnem prvenstvu spet osvojili drugo mesto, bodo v novo sezono krenili v močno spremenjeni zasedbi. Na mestu trenerja bo ostal Matija Pleško, od igralcev pa le reprezentanta Jan Klobučar in Nik Mujanović.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRIHAJAJO PERSPEKTIVNI ŠEN, BOšNJAK IN MEJAL

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da so igralski mozaik za prihajajočo sezono dopolnili s tremi izjemno nadarjenimi slovenskimi igralci.

Preberi več
OK Merkur Maribor

LEVA PRIHAJA, ŽIGA DONIK OSTAJA

20-letni bloker Filip Leva je novi član mariborske zasedbe, ki je v minuli sezoni branil barve ekipe Šoštanj Topolšica, 26-letni sprejemalec Žiga Donik pa je s klubom podaljšal pogodbo.

Preberi več
OK Merkur Maribor

V MERKURJEVEM DRESU ODSLEJ KANADčAN MCCONNELL

Namesto korektorja Ikhbayrija je novi član mariborske zasedbe 23-letni Kanadčan Connor McConnell, ki je v minuli sezoni branil barve Panvite Pomgrad. Drugi korektor Sani Adžović je s klubom podaljšal pogodbo.

Preberi več
Aleš Oblak in Klemen Brumec

V ODBOJKARSKIH LIGAšKIH TEKMOVANJIH 81 EKIP

V prihodnji tekmovalni sezoni bomo v slovenskem odbojkarskem prvenstvu spremljali nastope vsaj 28 moških in 53 ženskih ekip, v boj za državni naslov, ki ga bosta branila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley pa se bo v Sportklub prvi odbojkarski ligi in 1B. DOL podalo po 16 ekip.

Preberi več
CEV

V ORANžNO GNEZDO PRIHAJA HRVAšKI REPREZENTANT

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je nov član 18-kratnih državnih prvakov postal hrvaški reprezentant Filip Šestan.

Preberi več
Aleš Oblak

BRAčKO IN KRžIč OSTAJATA V MARIBORU

Merkurjevci bodo lahko v novi sezoni računali še na dva mlada odbojkarja: Pred dnevi je pogodbo podaljšal 18-letni sprejemalec in mladinski reprezentant Rok Bračko; v klubu ostaja tudi 18-letni srednji bloker mladinske reprezentance Janž Janez Kržič.

Preberi več
OK Merkur Maribor

V MERKUR MARIBORU DVA MLADINSKA REPREZENTANTA

Merkurjevci bodo lahko v novi sezoni računali na dva mladinska reprezentanta; iz Koroške prihaja Fink, iz mladinskega pogona kluba se priključuje k članski ekipi zelo perspektivni Najdič.

Preberi več
OSCG

ČRNOGORSKI REPREZENTANT JOVOVIć V TRIGLAVU

Hiša na kolesih Triglav se bo v sezoni 2022/23 konkretno okrepila. V ekipo prihaja Đorđe Jovović, 20-letni reprezentant Črne gore, ki bo na mestu korektorja nadomestil dolgoletnega kapetana Janka Breganta po njegovem slovesu od aktivne odbojke.

Preberi več