Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARJI DRUGA TEKMA

Danes sta na razporedu obe povratni tekmi v boju za odličja. Na prvi tekmi se je zmage v finalu veselil ACH Volley Ljubljana, v malem finalu pa Merkur Maribor. Povratni tekmi se bosta odigrali v Kamniku in v Murski Soboti.

Preberi več
OK Kamnik

CALCIT VOLLEY UBRANIL NASLOV DRžAVNEGA PRVAKA

Odbojkarice Calcit Volleyja so ubranile naslov državnih prvakinj. Na četrti tekmi velikega finala Sportklub prve odbojkarske lige so bile v gosteh pri Novi KBM Branik boljše z 2:3 (-12, 26, 21, -16, -15). Tretje mesto je pripadlo Gen-i Volleyju.

Preberi več
klubski arhiv

NOVA KBM BRANIK IZSILILA ČETRTO TEKMO

Včeraj, 19. aprila smo spremljali že tretjo finalno tekmo med odbojkaricami Calcit Volley in Nove KBM Branik. Ko je že vse kazalo na naslov Kamničank so se z izjemno končnico četrtega niza v igro vrnile Mariborčanke, ki so s prepričljivo zmago v petem nizu izsilile četrto tekmo.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI DANES V BOJ ZA ODLIČJA

Danes bodo z odločilnimi tekmami začeli tudi odbojkarji. Finalno serijo bodo danes v Hali Tivoli otvorili odbojkarji ACH Volleyja iz Ljubljane in Calcit Volleyja. Prva tekma za 3. mesto se bo odigrala v Mariboru, na kateri se bosta pomerila Merkur Maribor in Panvita Pomgrad.

Preberi več
CEV

ZA SUPERFINALE PRODANIH VEč KOT 7000 VSTOPNIC

Tekmi superfinala evropske lige prvakov in prvakinj v ljubljanski dvorani Stožice sta vse bliže, z Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) pa so sporočili, da je prodanih že več kot 7000 vstopnic.

Preberi več
Nik Velikonja

ODBOJKARICE GEN-I VOLLEYJA TRETJE V DRŽAVI

V soboto, 16. aprila se je odvila še povratna tekma med GEN-I Volleyjem in SIP Šempetrom. Novogoričanke so si z drugo zmago zagotovile bronasto medaljo v državnem prvenstvu.

Preberi več
Aleš Oblak/klubski arhiv

CALCIT VOLLEY IN GEN-I VOLLEY USPEŠNEJŠA

Na prvi tekmi za odličja Sportklub prve odbojkarske lige za ženske so se zmag veselile odbojkarice Calcit Volleyja in GEN-I Volleyja. Novogoričanke so na tekmi za tretje mesto v sredo premagale Šempetranke, včeraj pa so v finalni seriji povedle Kamničanke.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANA FINALISTA DRŽAVNEGA PRVENSTVA

V sredo so si veliko finale Sportklub prve odbojkarske lige priigrali odbojkarji ACH Volleyja iz Ljubljane, ki so z 0:3 v nizih ugnali Panvito Pomgrad. Včeraj zvečer so se jim pridružili še odbojkarji Calcit Volleyja, ki so še drugič s 3:2 v nizih premagali Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

JUTRI SE NADALJUJE DRŽAVNO PRVENSTVO

Za odbojkarice in odbojkarje se jutri nadaljuje končnica državnega prvenstva. Odbojkarji bodo odigrali še povratni tekmi polfinala, odbojkarice pa se bodo podale v boj za odličja.

Preberi več
SMF

VSTOPNICE ZA FINALE LIGE PRVAKOV žE NA VOLJO

Po včerajšnjih dramatičnih obračunih polfinala evropske lige prvakov so znani vsi štirje finalisti, ki se bodo v ljubljanski dvorani Stožice v nedeljo, 22. maja, borili za evropsko krono. Vstopnice za spektakel so že na voljo.

Preberi več