Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ACH VOLLEY V TIVOLIJU PO EVROPSKI POLFINALE

V sredo, 9. 2., ob 18. uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka povratna tekma 1/4- finala pokala CEV Challenge, na kateri se bodo še drugič v tednu dni pomerili s portugalskim predstavnikom A.J. Fonte Bastardo z Azorov in napadali uvrstitev v polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

V MARIBORU GOSTUJE AKTUALNI EVROPSKI PRVAK

Odbojkarje Merkur Maribora v torek, 8. februarja, ob 19. uri, čaka 5. krog elitne lige prvakov proti zvezdniški ekipi Grupa Azoty Kedzierzyn-Kozle. Na Poljskem so morali Mariborčani v 1. krogu tekmovanja priznati premoč aktualnim evropskim prvakom, ki so zmagali s 3:0.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA PO TRDEM BOJU NEPORAžEN

Na prvi tekmi četrtfinala evropskega pokal CEV Challenge smo na otočju Azori sredi Atlantika spremljali obračun letos še nepremaganih ekip, domačega A.J. Fonte Bastardo Azores in slovenskega predstavnika ACH Volleyja Ljubljana, ki je slavil z 2:3 (23, -19, 24, -21, -6).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY NA AZORIH DO UGODNEGA IZIDA

V sredo, 2. februarja, ob 22.30 uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka prva tekma 1/4- finala pokala CEV Challenge, na kateri bodo igrali proti portugalskemu predstavniku A.J. Fonte Bastardo z Azorov.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA V čETRTFINALU

Na povratni tekmi osmine finala evropskega tekmovanja CEV Challenge Cup med ekipama C.S.A. Steaua in ACH Volley Ljubljana, ki smo jo spremljali v Budimpešti, so se zmage z 0:3 (-21, -17, -15) veselili slovenski predstavniki, ki so si tako zagotovili uvrstitev v četrtfinale.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA PO EVROPSKI čETRTFINALE

V sredo 19. januarja, ob 18. uri po lokalnem času (17. uri po slovenskem času) bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana igrali povratno tekmo 1/8-finala pokala CEV Challenge. Na prvem srečanju prejšnji teden so na izjemno atraktivni tekmi z rezultatom 3:1 slavili Ljubljančani.

Preberi več
Alen Hadžić

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO POMEMBNE ZMAGE

Na prvi tekmi osmine finala evropskega tekmovanja CEV Challenge Cup smo spremljali obračun domačega ACH Volleyja Ljubljana in C.S.A. Steaue iz Bukarešte. V zanimivi odbojkarski predstavi so pred 600 glavo množico slavili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana z rezultatom 3:1.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY PRED PRVO TEKMO OPTIMISTIčEN

V sredo, 12. januarja, ob 18. uri, bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana igrali prvo izmed dveh tekem osmine finala v evropskem tekmovanju CEV Challenge Cup. Njihov tekmec bo romunski predstavnik C.S.A. Steaua iz Bukarešte.

Preberi več
CEV

CIVITANOVA PREMOčAN TEKMEC ZA MARIBORčANE

Odbojkarji Merkur Maribora so morali v 2. krogu elitne Lige narodov priznati premoč italijanskemu moštvu Cucine Lube Civitanova. Nasprotniki so bili v dvorani Tabor uspešnejši z 0:3 (-18, -16, -24).

Preberi več
CEV

ECZACIBASI TUDI DRUGIč PREMOčAN

Odbojkarice Calcit Volleyja so na povratni tekmi osmine finala evropskega pokala CEV v gosteh izgubile proti ekipi Eczacibasi Dynavit Istanbul z 0:3 (19, 17, 23). Tudi na prvi tekmi so bile s 3:0 boljše turške odbojkarice, ki so se tako uvrstile v četrtfinale.

Preberi več