Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Kamnik

NINA STOJILJKOVIć ZA CALCIT VOLLEY

Državne prvakinje iz Kamnika so se okrepile z novo podajalko. To je francoska igralka srbskih korenin Nina Stojiljković. 27-letnica, ki je prva podajalka francoske izbrane vrste, je sezono začela v beograjskem Partizanu.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE TRETJI DEL PRVENSTVA

Državno prvenstvo se je prevesilo v tretji del, v katerem bodo ekipe odigrale še po sedem tekem in si pred začetkom končnice skušale priigrati čim boljše izhodišče. Na vrhu lestvice za zdaj najdemo odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

V KAMNIKU GOSTIJO FORMIS IN SALONIT ANHOVO

Kamniški odbojkarji so uspešno vstopili v leto 2023, saj so v gosteh brez izgubljenega niza premagali Črnuče, svojim navijačem pa se bodo v novem letu prvič predstavili v soboto, ko bodo na parket stopile tudi odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
Aleš Oblak

NADALJUJE SE DRžAVNO ODBOJKARSKO PRVENSTVO

Po premoru se bo s tekmami 13. kroga nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga za moške. Po prvem delu prvenstva zanesljivo vodi ACH Volley Ljubljana, ki je še brez poraza, drugi je Calcit Volley, tretja Panvita Pomgrad. Ženske bodo s tekmovanjem nadaljevale 14. januarja.

Preberi več
Aleš Oblak

IZA MLAKAR SE VRAčA NA ODBOJKARSKI PARKET

Zaradi ljubezni do odbojke in športa na sploh, se je Korošica odločila, da se znova vrne v tekmovalno odbojko. In to nazaj v člansko vrsto odbojkarskega kluba Nova KBM Branik, v katerem je v preteklosti pustila neizbrisan pečat.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY S POPOLNO EKIPO ZA SEZONO 22/23

V kamniškem odbojkarskem klubu so z mislimi že v novi sezoni. Natanko dva tedna pred prvim zborom moška ekipa Calcit Volley razkriva igralski mozaik za sezono 2022/23.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY PREDSTAVLJA šTIRI NOVE IGRALCE

Kamniški odbojkarji so za prihajajočo sezono povsem na novo sestavili blok. V njem bodo Kolumbijec, nekdanji Merkurjevec in povratnik v ekipo. Žensko zasedbo bo v bloku okrepila Sara Hutinski.

Preberi več
klubski arhiv

CALCIT ORGANIZACIJO IGRE ZAUPAL SRBOMA

Odbojkarski ekipi Calcit Volley sta se okrepili z novima podajalcema, oba prihajata iz Crvene zvezde. V ženski zasedbi bo igro organizirala Mila Djordjević, v moški pa bo podajal Miloš Arsenoski.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT šE NAPREJ STAVI NA UDARNO TROJICO

Odbojkarice Calcit Volleyja, ki so aprila še šestič postale državne prvakinje, letošnja osvojena zvezdica je bila tretja zaporedna, so v torek dobile nasprotnice v kvalifikacijah lige prvakinj.

Preberi več
VolleyballWorld

REPREZENTANT KOšENINA PRVA OKREPITEV CALCITA

V taboru državnih podprvakov nadaljujejo s kadrovanjem pred sezono 2022/23. Napovedali so velike spremembe v njihovi moški zasedbi, v kateri bosta iz lanske postave ostala le Jan Klobučar in domači up Nik Mujanović. Prva okrepitev, ki jo predstavljajo Kamničani, je Alan Košenina.

Preberi več