Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENCI BODO SREBRO BRANILI NA ČEšKEM

Slovenski odbojkarji bodo srebro z evropskega prvenstva leta 2019 branili na Češkem. Naša izbrana vrsta bo prvi del tekmovanja odigrala v okviru skupine B v Ostravi, tekmice Slovenije pa bodo Italija, Bolgarija, Češka, Belorusija in Črna Gora.

Preberi več
CEV

SLOVENKE Z ZMAGO ZAKLJUčILE KVALIFIKACIJE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je z zmago s 3:1 (23, -22, -22, 22) nad Bosno in Hercegovino zaključila kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Kljub temu se našim dekletom ni uspelo uvrstiti na avgustovski EuroVolley, kamor potujeta Češka ter Bosna in Hercegovina.

Preberi več
CEV

SLOVENKE šE DRUGIč IZGUBILE S ČEšKO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala na drugi tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo priznati premoč Češki, ki je slavila s 3:0 (18, 15, 22) in le še potrdila uvrstitev na EuroVolley, za katerega imajo naše odbojkarice le še malo možnosti.

Preberi več
CEV

SLOVENKE USPEšNEJšE OD LATVIJE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Zenica, s 3:1 (14, 22, -23, 21) premagala Latvijo. Jutri naša dekleta čaka obračun s Češko, ki se bo začela ob 17. uri.

Preberi več
CEV

SLOVENKE Z OPTIMIZMOM V ZENICO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo ob 13. uri odpotovala v Zenico, kjer jo čaka drugi turnir kvalifikacij za avgustovsko evropsko prvenstvo. Naša dekleta bodo prvo tekmo igrala v petek proti Latviji, sledila bosta obračuna s Češko ter Bosno in Hercegovino.

Preberi več
CEV

SLOVENIJA V SKUPINI Z GOSTITELJI PRVENSTVA

Albanija bo od 10. do 18. julija gostila evropsko prvenstvo za odbojkarje do 17 let. Slovenija bo nastopila v skupini 1, skupaj z Albanijo, Turčijo, Rusijo, Belgijo in Latvijo.

Preberi več
CEV

BOSANKE V KONčNICAH NIZOV STRLE ODPOR SLOVENK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je izgubila prvo tekmo prvega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Daugavpils. Odbojkarice Bosne in Hercegovine so bile uspešnejše s 3:0 (23, 20, 24). Že jutri se bodo naša dekleta pomerila z Latvijo.

Preberi več
OZS

SLOVENSKE ODBOJKARICE POTUJEJO V LATVIJO

Slovenska ženska reprezentanca bo v zgodnjih jutranjih urah odpotovala v Daugavpils, kjer bo igrala na prvem kvalifikacijskem turnirju za evropsko prvenstvo. Prve tekmice naših deklet bodo odbojkarice Bosne in Hercegovine, sledila bosta obračuna z Latvijo in Češko.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI ZAčENJAJO PRIPRAVE NA VNL

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je danes zbrala v Ljubljani, kjer bo jutri začela s pripravami na nastope v elitni Ligi narodov (VNL). Na zbor izbrane vrste je prišlo vseh šestnajst odbojkarjev s seznama selektorja Alberta Giulianija, odpovedi tudi tokrat ni bilo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DANES PROTI MADžARSKI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v sklopu priprav na majske kvalifikacije za evropsko prvenstvo odigrala dve pripravljalni tekmi proti Avstriji, danes in jutri pa se bodo naša dekleta v Kaposvarju pomerila še z Madžarkami.

Preberi več