Odbojkarska zveza Slovenije
 
Uroš Vidali

ODBOJKARICE NKBM BRANIK MLADINSKE PRVAKINJE

V Šempetru se je zaključilo državno prvenstvo za mladinke za sezono 2021/22. Naslova prvakinj so se veselile odbojkarice Nove KBM Branik, srebrno odličje je osvojil Formis, bron pa je šel v roke SIP Šempetru.

Preberi več
klubski arhiv

V SOBOTO FINAL 4 ZA MLADINKE

V soboto, 2. aprila se bo v Šempetru v Savinjski dolini v kategoriji mladink odvil turnir Final 4. Za naslov državnih prvakinj se bodo pomerile odbojkarice SIP Šempetra, Formisa, Nove KBM Branik in Braslovč.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI ZAKLJUČILI Z REDNIM DELOM

Minuli vikend smo v soboto spremljali tekme v selekciji male odbojke. V nedeljo pa so redni del prvenstva zaključili kadeti in kadetinje. Znane so že nekatere najboljše ekipe, ki se bodo pomerile za naslov državnih prvakov.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE PRED VRHUNCEM SEZONE

Minuli vikend se je odvil finalni turnir v kategoriji mladink, pri mladincih pa se je odigral zadnji krog rednega dela državnega prvenstva. V soboto se je nadaljevalo tudi državno prvenstvo v kategoriji mini odbojke, starejših deklic in starejših dečkov.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI ODIGRALI 6. KROG

Minuli vikend smo spremljali kadetske tekme in tekme male odbojke. Kadetinje in kadeti so odigrali že predzadnji krog rednega dela državnega prvenstva. Odbojkarice in odbojkarji male odbojke pa so zaključili s 4. krogom A in B lige.

Preberi več
klubski arhiv

ZA MLADINKE SLEDI FINALNI TURNIR

20. marca bomo v kategoriji mladink spremljali 1. dan finalnega turnirja na katerega se je uvrstilo osem ekip. Mladinci bodo istega dne odigrali še zadnji krog mladinske lige, v katerem bomo dobili šest ekip, ki bodo neposredno uvrščene na finalni turnir.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE IN MLADINCI ODIGRALI PREDZADNJI KROG

Minuli vikend smo spremljali tekme v kategorijah mini odbojke, starejših deklic in dečkov ter mladink in mladincev. Najstarejša kategorija je odigrala že predzadnji krog rednega dela državnega prvenstva.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI ODIGRALI 5. KROG

Minuli vikend smo spremljali tekme v kadetski kategoriji in v mali odbojki. V kadetskih ligah se je odvil že 5. krog državnega prvenstva, pri mali odbojki pa 3. krog »A« oziroma »B« lig. Nekaj turnirjev je bilo ponovno prestavljenih.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE IN MLADINCI ODIGRALI ŽE 5. KROG

Minuli vikend smo spremljali tekme mini odbojke, starejših deklic, dečkov, mladink in mladincev. Pred mladimi odbojkaricami in odbojkarji sta še dva vikenda turnirjev, zatem pa sledijo zaslužene zimske počitnice.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI ODIGRALI ŽE 4. KROG

Kljub nekaterim prestavitvam turnirjev mladi odbojkarji in odbojkarice uspešno nadaljujejo s tekmovanji. Minuli vikend so bili v soboto na delu dečki in deklice male odbojke, v nedeljo pa kadeti in kadetinje.

Preberi več