Odbojkarska zveza Slovenije
 
Salonit Anhovo

ZA MLADINCI 1. KROG

V nedeljo, 21. marca, se je s 1. krogom začelo državno prvenstvo za mladince. Drugi krog mladince čaka že to nedeljo, 28. marca, ko bodo mladinke igrale srečanja 1. kroga.

Preberi več
SIP Šempeter

MLADINCI ZAčENJAJO S PRVENSTVOM

Potem ko je bilo mladinsko državno prvenstvo v odbojki zaradi koronakrize prekinjeno, se bo to zdaj vendarle nadaljevalo. Mladince prvi krog čaka že to nedeljo, 21. marca, mladinke pa bodo s prvenstvom začele teden dni pozneje, 28. marca.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENCI IN SLOVENKE V FINALU!

Slovenska ženska reprezentanca je na tretji tekmi kvalifikacij za EuroVolley zabeležila tretjo zmago. Tokrat so bile naše odbojkarice boljše od Madžarske in bodo igrale v jutrišnjem finalu. V finalu bodo nastopili tudi odbojkarji, ki so v polfinalu odpravili favorizirano Češko.

Preberi več
OZS

ODLIčEN ZAčETEK MLADIH ODBOJKARJEV V ZADRU

Slovenski kadetski reprezentanci sta z odliko začeli kvalifikacije za evropsko prvenstvo v Zadru. Naša dekleta so si z zmagama nad Avstrijo in Hrvaško že priigrala polfinale, fantje pa so bili uvodoma uspešnejši od Slovaške in se prav tako uvrstili med štiri najboljše ekipe.

Preberi več
OD Krim, SIP Šempeter

ZNAN RAZPORED MLADINSKEGA TEKMOVANJA

Potem ko je bilo mladinsko državno prvenstvo v odbojki zaradi koronakrize prekinjeno, se bo to konec mesece marca vendarle nadaljevalo. Mladinke in mladince v rednem delu čakajo trije krogi, organizirani s turnirskim sistemom.

Preberi več
CEV

EVROPSKO PRVENSTVO NA MIVKI 2021 V KOPRU

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je razkrila organizatorje evropskih prvenstev v odbojki na mivki 2021 za mlajše kategorije. Najboljše odbojkarje in odbojkarice do 18 let bomo od 2. do 5. septembra spremljali v Kopru.

Preberi več
Formis

ZA KADETI DRUGI KVALIFIKACIJSKI KROG

V nedeljo, 18. oktobra, so kadeti in kadetinje odigrali drugi kvalifikacijski krog za nastop v prvi ligi. Pred njimi sta še dva kroga, ki bosta določila ekipe, ki si bodo zagotovile nastop med kadetsko elito.

Preberi več
Mladi Jesenice I

S KVALIFIKACIJAMI ZAčELE TUDI DEKLICE

S kvalifikacijami za prvo ligo državnega prvenstva v mali odbojki za deklice so v soboto, 17. oktobra, začele tudi nekatere ekipe na zahodu, kjer se v kvalifikacijah meri 27 ekip.

Preberi več
OD Krim

PRI MLADINCIH ZNANI VSI UDELEžENCI PRVE LIGE

V nedeljo, 4. oktobra, so mladinci in mladinke odigrali še drugi in s tem zadnji kvalifikacijski krog, ki je dal še zadnje štiri udeležence prve lige.

Preberi več
TPV Volley

ZA MLADINCI PRVI DEL KVALIFIKACIJ

Mladinci in mladinke so preteklo nedeljo, 27. septembra, odigrali prvi kvalifikacijski krog za prvo ligo. Po najboljši dve moštvi iz vseh turnirjev sta se uvrstili v drugi krog kvalifikacij, ki bo dal manjkajočih šest udeležencev prve lige.

Preberi več