Odbojkarska zveza Slovenije
 
Eventim

ODBOJKARSKI ZVEZI SLOVENIJE NOVO PRIZNANJE

Odbojkarska zveza Slovenije je v sklopu lanskega svetovnega prvenstva za moške v Ljubljani prejela še eno priznanje in sicer nagrado za največje število prodanih vstopnic v segmentu športa v Sloveniji, ki jo podeljuje Eventim.

Preberi več
CEV

PROJEKTNI PRIROčNIK ZA UčENJE ODBOJKE

Evropska odbojkarska konfederacija je v okviru projekta CEV School Volleyball - Rasti z odbojko, v katerega je od leta 2018 vključena tudi Odbojkarska zveza Slovenije, pripravila projektni priročnih za učenje odbojke.

Preberi več
OK Bled

NOVA ODBOJKARSKA PRILOžNOST ZA NAJMLAJšE

V nedeljo, 19. februarja, se bo v Radovljici odvijalo ELAN mednarodno prvenstvo v mini odbojki za deklice in dečke. Organizatorji iz OK Bled, ki so se s turnirjem vključili tudi v vseevropski projekt CEV School Volleyball, pričakujejo več kot 50 ekip iz vse Slovenije in tujine.

Preberi več
Siniša Kanižaj

ODBOJKA NA LJUBLJANICI NAGRAJENA DVAKRAT

Znani so prejemniki nagrade SPORTO 2022 za najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu. Projekt »Odbojka na Ljubljanici« je prejel kar dve nagradi, nagrado za najboljši športni dogodek leta in nagrado za najboljše digitalno komuniciranje.

Preberi več
Simisleighs foundation

SI OLIMPIJKA ALI SE PRIPRAVLJAš NA PRVE OI

Svetovno združenje olimpijcev je za vse vrhunske športnice, olimpijke in tiste, ki se šele pripravljajo na svoj olimpijski prvenec, pripravilo novo obliko denarne pomoči, ki bo olajšala pot do izpolnitve sanj o nastopu na največjem športnem dogodku na svetu.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV/FIVB

PREGLED LETA 2022

Še zadnjič smo skočili v leto 2022, za slovensko odbojko še eno izjemno leto, zaznamovano s številnimi uspehi, mednarodnimi dogodki ter projekti in aktivnostmi na najvišji ravni.

Preberi več
Aleš Oblak

IZBRANI NAJBOLJšI ODBOJKARJI IN TRENERJA 2022

V decembru je potekal izbor najboljših odbojkarjev in odbojkaric leta 2022. Naziv najboljše odbojkarice je pripadel Saši Planinšec, najboljšega odbojkarja pa Gregorju Ropretu. Največ glasov za najboljšo odbojkarico in odbojkarja na mivki sta prejela Tjaša Kotnik in Rok Bračko.

Preberi več
Mestna občina Kranj

AMBROžIčU šPORTNA NAGRADA ZA žIVLJENJSKO DELO

Mesto Kranj, oziroma Komisija za nagrade Zavoda za šport Kranj vsako leto podeljuje nagrade za največje športne dosežke svojih občank in občanov. Na letošnji ceremoniji na Glavnem trgu v Kranju je športno nagrado za življenjsko delo prejel Miro Ambrožič.

Preberi več
OKS

BOBINAC PREDSEDNIK, ROPRET PODPREDSEDNIK OKS

Čestitke g. Franju Bobincu, ki je postal novi predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez in čestitke predsedniku Odbojkarske zveze Slovenije, g. Metodu Ropretu, ki je postal novi podpredsednik OKS-ZŠZ.

Preberi več
MEVZA

MEVZA Z NOVIM ZAGONOM

Predstavniki odbojkarskih zvez v okviru srednjeevropskega združenja MEVZA so se zbrali v Tel Avivu in po menjavi na čelu organizacije spregovorili predvsem o nadaljnjih usmeritvah ter predstavili novosti na različnih področjih.

Preberi več