Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Pro Volley

POSLOVIL SE JE DRAGAN ŠKUNDRIć

Iz OK PRO VOLLEY so sporočili žalostno novico, da je po hudi bolezni umrl Dragan Škundrić, odbojkarski zanesenjak, dolgoletni odbojkarski delavec in eden od stebrov mariborskega kluba. Odbojkarska zveza Slovenije svojcem, prijateljem in članom kluba izreka iskreno sožalje.

Preberi več
CEV

BREZPLAčNI SPLETNI PREDAVANJI ZA TRENERJE

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) v sklopu projekta CEV School Volleyball, v katerega je od leta 2018 aktivno vključena tudi Odbojkarska zveza Slovenije, organizira še šesti sklop brezplačnih spletnih predavanj za trenerje mladih.

Preberi več
MIZŠ

FILM O PREJEMNIKIH BLOUDKOVIH PRIZNANJ 2021

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije bo 11. februarja, ob 18. uri, na YouTube kanalu MIZŠ predvajalo predstavitveni film o prejemnikih Bloudkovih priznanj za leto 2021.

Preberi več
Aleš Oblak

TRENERSKI KLINIKI V LJUBLJANI IN ŠEMPETRU

Nizozemski odbojkarski strokovnjak Remko Kenter je v sklopu evropskega projekta Volleyball4All obiskal Slovenijo. V Ljubljani je izvedel delavnico Action Volley, v Šempetru pa je slovenskim trenerjem svoje znanje predajal skozi predavanje.

Preberi več
OZS, CEV, FIVB, Aleš Oblak

ZADNJI SKOK V LETO 2021

Za slovensko odbojko je še eno izjemno leto, ki so ga zaznamovali številni uspehi pa tudi vrsta mednarodnih dogodkov in projektov, organiziranih in izpeljanih na najvišji ravni.

Preberi več

TRENERSKA DELAVNICA ACTION VOLLEY V LJUBLJANI

OZS v sklopu projekta Volleyball4All in v sodelovanju z OD Vital Ljubljana v soboto, 8. januarja, od 15. do 17. ure, v ŠD Maksa Pečarja v Ljubljani organizira brezplačno delavnico Action Volley, ki je namenjena vsem trenerjem mini in male odbojke ter starejših deklic in dečkov.

Preberi več
HOS

EVROPSKI PROJEKT BIGG4VB ZAKLJUčEN

Odbojkarska zveza Slovenije je s svojimi partnericami, Hrvaško, Italijo, Poljsko, Islandijo in Avstrijo uspešno zaključila evropski projekt BIGG4VB - Better incorporation of Good governance principles for better volleyball success – skozi katerega je razvila petletno strategijo.

Preberi več
Alen Hadžić

OZS PODELILA PRIZNANJA NAJBOLJšIM V LETU 2021

V sklopu zaključnega turnirja za Pokal Slovenije v Ljubljani je Odbojkarska zveza Slovenije podelila priznanja najboljšim odbojkarjem in odbojkaricam ter najuspešnejšima trenerjema za leto 2021.

Preberi več
OKS-ZŠZ

POZIV PREDSEDNIKA OKS-ZŠZ

Predsednik OKS ZŠZ Bogdan Gabrovec je vsem deležnikom v slovenskem športu poslal pismo, v katerem jih prosi naj še naprej negujejo pravila obnašanja v COVID 19 krizi.

Preberi več
CSiS

PRO SAFE SPORT- PROTI ZLORABAM OTROK V šPORTU

Evropska unija in Svet Evrope sta zagnala skupni projekt Pro Safe Sport+ »Stop spolnemu nadlegovanju in zlorabam otrok v športu«. V okviru projekta je na voljo komplet za usposabljanje, namenjen trenerjem in športnim delavcem.

Preberi več