Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Salonit Anhovo - Kanal

NASLOV MLADINSKIH PRVAKOV MERKUR MARIBORU

Kanal ob Soči je bil prizorišče velikega finale državnega prvenstva za mladince za sezono 2021/22. Naslov državnih prvakov je šel v roke odbojkarjem Merkur Maribora, srebro je osvojila ekipa Panvite Pomgrad, bron so se veselili gostitelji iz Salonita Anhovo.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINCI PRED FINALNIM TURNIRJEM

V soboto, 7. maja se v športni dvorani Kanal začenja finalni turnir za mladince. Turnir se bo zaključil že v nedeljo, 8. maja, ko se bodo za naslov pomerile najboljše štiri ekipe.

Preberi več
klubski arhiv

ZNANE VSE EKIPE FINAL 4 V MALI ODBOJKI

Minuli vikend so se v soboto, 23. aprila odigrali štirje polfinalni turnirji v kategoriji male odbojke iz katerih smo dobili po štiri najboljše ekipe, ki se bodo pomerile za naslov državnih prvakov. Finalna turnirja bosta potekala v soboto, 14. maja.

Preberi več
klubski arhiv

TUDI MALA ODBOJKA ZAKLJUČILA Z REDNIM DELOM

Minuli vikend so se odigrali zadnji krogi A in B lig v kategoriji male odbojke. Pri deklicah in dečkih smo dobili po osem najboljših ekip, ki se bodo potegovale za naslov državnih prvakov. Polfinale bo na razporedu v soboto, 23. aprila.

Preberi več
klubski arhiv

MED VIKENDOM NA DELU SKORAJ VSE KATEGORIJE

Minuli vikend smo spremljali tekme v kategoriji mini odbojke, starejših deklic, starejših dečkov, kadetinj, kadetov in mladink. Znane so že skoraj vse ekipe, ki se bodo imele možnost pomeriti za naslov državnih prvakov. Za mladinke se je tekmovanje že zaključilo.

Preberi več
Uroš Vidali

ODBOJKARICE NKBM BRANIK MLADINSKE PRVAKINJE

V Šempetru se je zaključilo državno prvenstvo za mladinke za sezono 2021/22. Naslova prvakinj so se veselile odbojkarice Nove KBM Branik, srebrno odličje je osvojil Formis, bron pa je šel v roke SIP Šempetru.

Preberi več
klubski arhiv

V SOBOTO FINAL 4 ZA MLADINKE

V soboto, 2. aprila se bo v Šempetru v Savinjski dolini v kategoriji mladink odvil turnir Final 4. Za naslov državnih prvakinj se bodo pomerile odbojkarice SIP Šempetra, Formisa, Nove KBM Branik in Braslovč.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI ZAKLJUČILI Z REDNIM DELOM

Minuli vikend smo v soboto spremljali tekme v selekciji male odbojke. V nedeljo pa so redni del prvenstva zaključili kadeti in kadetinje. Znane so že nekatere najboljše ekipe, ki se bodo pomerile za naslov državnih prvakov.

Preberi več
klubski arhiv

MLADINKE PRED VRHUNCEM SEZONE

Minuli vikend se je odvil finalni turnir v kategoriji mladink, pri mladincih pa se je odigral zadnji krog rednega dela državnega prvenstva. V soboto se je nadaljevalo tudi državno prvenstvo v kategoriji mini odbojke, starejših deklic in starejših dečkov.

Preberi več
klubski arhiv

KADETINJE IN KADETI ODIGRALI 6. KROG

Minuli vikend smo spremljali kadetske tekme in tekme male odbojke. Kadetinje in kadeti so odigrali že predzadnji krog rednega dela državnega prvenstva. Odbojkarice in odbojkarji male odbojke pa so zaključili s 4. krogom A in B lige.

Preberi več