Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE DVAKRAT BOLJŠE OD AMERIČANK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v okviru priprav na sredozemske igre v Tarragoni v Mariboru odigrala dve pripravljalni srečanji proti ameriški univerzi Creighton. Naša dekleta so bila obakrat uspešnejša s 4:1.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODHODOM NA SI ŠE ŠTIRI TEKME

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je vse bliže nastopu na sredozemskih igrah. Izbrana vrsta pod vodstvom Alessandra Chiappinija bo zadnje treninge opravila v Mariboru, pred dekleti so tudi še štirje pripravljalni obračuni proti ekipama univerz Creighton in Stanford.

Preberi več

SLOVENKE ZA ZAČETEK USPEŠNEJŠE OD AVSTRIJK

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanc se je na tekmi v okviru priprav na sredozemske igre v Tarragoni pomerila z izbrano vrsto Avstrije. Naša dekleta so bila uspešnejša s 3:2 (-23, -24, 24, 22, 13).

Preberi več
OZS

CHIAPPINI ZADOVOLJEN S POTEKOM PRIPRAV

Slovenske odbojkarice v Mariboru nadaljujejo s pripravami na sredozemske igre v Tarragoni. Selektor Alessandro Chiappini je z delom deklet zadovoljen, žal pa je ekipa zaradi poškodb nekaterih nosilk igre še vedno okrnjena.

Preberi več
OZS

SLOVENKE DOBILE NASPROTNICE NA SI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se od začetka maja pripravlja na nastop na sredozemskih igrah v Španiji. Znan je tudi že razpored tekem, ki je našim dekletom na odbojkarskem turnirju v Tarragoni namenil nastope v skupini D, skupaj z Alžirijo, Egiptom in Portugalsko.

Preberi več
OZS

BOLGARKE BOLJŠE TUDI DRUGIČ

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala tudi na drugi pripravljalni tekmi z Bolgarijo, ki so jo naša dekleta odigrala v sklopu priprav na sredozemske igre. V Sofiji so bile gostiteljice uspešnejše s 3:0 (18, 19, 20).

Preberi več
OZS

BOLGARKE NA PRVI TEKMI PREMOČNE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je odigrala prvo pripravljalno srečanje v sklopu priprav na sredozemske igre. Naša dekleta so morala v Sofiji priznati premoč izbrani vrsti Bolgarije, ki je bila boljša s 3:0 (14, 18, 23) v nizih.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZA UVOD V PRIPRAVE PROTI BOLGARKAM

Slovenska ženska izbrana vrsta je v ponedeljek v Mariboru začela s pripravami na sredozemske igre, že v soboto zvečer pa bodo dekleta odpotovala v Bolgarijo, kjer bodo v ponedeljek in torek odigrala pripravljalni tekmi proti eni najuspešnejših evropskih reprezentanc.

Preberi več
OZS

ODBOJKARICE PRIPRAVE ZAČELE V MARIBORU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Mariboru, kjer se bo pripravljala na prvi del letošnje sezone. V njej bodo dekleta nastopila na sredozemskih igrah v Španiji, avgusta pa izbrano vrsto čakajo še pomembne kvalifikacije za evropsko prvenstvo.

Preberi več