Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENSKE ODBOJKARICE BOLJšE OD AVSTRIJK

Slovenske odbojkarice so dobile uvodni obračun srebrne evropske lige proti Avstriji. Od tekmic so bile uspešnejše s 3:0 (17, 17, 20) in se veselile prve zmage. Že jutri se bodo naša dekleta pomerila z gostiteljicami turnirja, Luksemburžankami.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE JUTRI PO PRVO ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je prispela v Luksemburg, kjer bo jutri igrala prvo tekmo srebrne evropske lige. Prve tekmice naših deklet bodo Avstrijke, dan zatem slovensko vrsto čaka obračun z Luksemburžankami, v nedeljo pa še srečanje z Izraelom.

Preberi več
Aleš Oblak

ZDOVC SPORERJEVA ODSLEJ V BELGIJI

Slovenska odbojkarska reprezentantka Žana Zdovc Sporer bo kariero nadaljevala v vrstah belgijskega prvoligaša Tchalou Volleyja. Za devetnajstletno sprejemalko, ki je bila zadnji dve leti članica poljske Legionovie, bo to že tretja sezona na tujem.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V SREBRNI LIGI Z VISOKIMI CILJI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je včeraj v Mariboru začela s pripravami na nastope v srebrni evropski ligi, ki bo na sporedu 27. maja v Luksemburgu, zaključni turnir najboljše četverice pa bomo 11. in 12. junija spremljali v štajerski prestolnici.

Preberi več
UKC Ljubljana

NA CEPLJENJU TUDI žENSKA REPREZENTANCA

Članice slovenske ženske odbojkarske reprezentance so proste dneve pred začetkom priprav na srebrno evropsko ligo izkoristile za cepljenje proti COVID-19, ki so ga včeraj opravile v Ljubljani.

Preberi več
Aleš Oblak

ALESSANDRO CHIAPPINI ZAPUščA SLOVENSKO KLOP

Vodstvo Odbojkarske zveze Slovenije je sporočilo, da Alessandro Chiappini ni več selektor slovenske članske izbrane vrste. V srebrni evropski ligi bo reprezentanco vodil dosedanji Chiappinijev pomočnik Gregor Rozman.

Preberi več
SIP Šempeter

NAJUSPEšNEJšA KOROšKA S CELJSKO REGIJO

V Šempetru se je zaključil dvodnevni Turnir regij, na katerem so se med seboj pomerili najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice iz šestih slovenskih regij. Danes so na parket stopile deklice letnika 2007 in mlajše, zmage se je veselila izbrana vrsta Koroške s Celjsko regijo.

Preberi več
CEV

SLOVENKE Z ZMAGO ZAKLJUčILE KVALIFIKACIJE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je z zmago s 3:1 (23, -22, -22, 22) nad Bosno in Hercegovino zaključila kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Kljub temu se našim dekletom ni uspelo uvrstiti na avgustovski EuroVolley, kamor potujeta Češka ter Bosna in Hercegovina.

Preberi več
CEV

SLOVENKE šE DRUGIč IZGUBILE S ČEšKO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala na drugi tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo priznati premoč Češki, ki je slavila s 3:0 (18, 15, 22) in le še potrdila uvrstitev na EuroVolley, za katerega imajo naše odbojkarice le še malo možnosti.

Preberi več
SIP Šempeter

LJUBLJANčANI PRVAKI TURNIRJA REGIJ

Reprezentanca Ljubljanske regije z okolico je zmagovalka letošnjega turnirja regij za dečke. Srebro so osvojili odbojkarji Koroške s Celjsko regijo, bron je pripadel izbrani vrsti Maribora z okolico in Pomursko regijo.

Preberi več