Odbojkarska zveza Slovenije
 
OKS-ZŠZ

NA OLIMPIJSKEM KAMPU OFEM TUDI ODBOJKARICE

Mladi slovenski športniki so se v sklopu priprav na prihajajoči Olimpijski festival evropske mladine izobraževali na olimpijskem kampu na Mariborskem Pohorju. Kampa OFEM so se med 5. in 7. majem udeležile tudi mlade slovenske odbojkarice.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENCI DOBILI NASPROTNIKE V LIGI NARODOV

Slovenska reprezentanca v odbojki sede se pripravlja na nastope v srebrni ligi narodov, ki jo bo med 19. in 21. majem gostila Velika Britanija. V Nottinghamu se bodo naši odbojkarji za najvišja mesta borili z gostitelji, Italijani, Madžari, Poljaki in Latvijci.

Preberi več
klubi

ZNANI FINALISTI IN POLFINALISTI

Minuli konec tedna so se starejše deklice na polfinalnih turnirjih borile za uvrstitev v veliki finale, spremljali pa smo tudi repasaž, ki je dvema ekipama starejših dečkov omogočil uvrstitev v polfinale. Na sporedu sta bila še polfinalna turnirja kadetov.

Preberi več
Olympiakos SFP

PAJENK IN ŠTERN V GRčIJI DO NASLOVA PRVAKOV

Slovenska reprezentanta Alen Pajenk in Tonček Štern sta se veselila zmage v grškem prvenstvu. Sašo Štalekar in Dejan Vinčić se v Nemčiji podajata v boj za naslov, Jan Kozamernik in Klemen Čebulj pa v poljskem prvenstvu lovita bron, enako kot Selena Leban na Madžarskem.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE DO BRONA V ZLATI LIGI NARODOV

V Šempetru v Savinjski dolini se je zaključilo tekmovanje v zlati ligi narodov v odbojki sede, na katerem je slovenska ženska reprezentanca osvojila bronasto odličje. Zlato je šlo v roke Italijankam, srebro pa Ukrajinkam.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE V BOJ ZA BRONASTO ODLIčJE

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je drugi dan tekmovanja v zlati ligi narodov, ki jo gosti Šempeter, izgubila z Ukrajino in Italijo. Z izkupičkom dveh zmag in dveh porazov se bodo naša dekleta v nedeljo podala v boj za bronasto kolajno.

Preberi več
CEV

NASPROTNICE DOBILE TUDI MLADE SLOVENKE

Mlada slovenska ženska reprezentanca do 17 let bo na evropskem prvenstvu, ki ga bosta skupaj gostili Srbija in Madžarska, igrala v skupini II, skupaj z Madžarsko, Turčijo, Belgijo, Romunijo, Nemčijo, Francijo in Grčijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZLATO LIGO NARODOV ZAčELE Z ZMAGAMA

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je zlato ligo narodov v Šempetru začela z dvema zmagama. Naše odbojkarice so bile uvodoma s 3:0 (13, 18, 14) boljše od Poljakinj, v nadaljevanju pa so s 3:2 (-11, 21, 16, -17, 11) odpravile še Nemke.

Preberi več
World ParaVolley

PRED SLOVENKAMI PRVI REPREZENTANčNI NASTOP

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede bo od petka do nedelje nastopala v zlati ligi narodov, ki jo bo gostil Šempeter. Uvodni obračun bodo izbranke Simona Božiča igrale proti Poljski, zatem se bodo pomerile še z Nemčijo, Ukrajino in Italijo.

Preberi več
Marko Vanovšek/MEVZA

MLADI ODBOJKARJI DOBILI NASPROTNIKE NA EP

Slovenska odbojkarska reprezentanca do 17 let je dobila nasprotnike na evropskem prvenstvu do 17 let, ki ga bo med 19. in 30. julijem gostila Črna gora. Naši fantje se bodo v Podgorici merili s Črno Goro, Bolgarijo, Turčijo, Belgijo, Avstrijo, Estonijo in Grčijo.

Preberi več