Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ŠTALEKAR DO NASLOVA PRVAKA, OSTALI DO SREBRA

Potem, ko smo v Sloveniji v Sportklub prvi odbojkarski ligi dobili zmagovalce, se je Sašo Štalekar v Grčiji veselil naslova državnega prvaka, Dejan Vinčić, Eva Zatkovič, Darja Eržen in Alen Pajenk pa so prvenstva v Nemčiji, Franciji, Romuniji in Grčiji končali s srebrom.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE DO SREBRA V ZLATI LIGI NARODOV

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je Zlato ligo narodov, ki jo je gostil Šempeter, zaključila z zmago s 3:0 nad Madžarsko in se veselila srebrnega odličja. Zlato je šlo v roke Italijankam, bron so osvojile Nemke.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE PREMAGALE TUDI VEčNE TEKMICE NEMKE

Slovenske odbojkarice so Zlato ligo narodov začele z zmagama nad Poljsko in Nemčijo, v nadaljevanju jih čakata še obračuna s favorizirano Italijo in Madžarsko. Z organizacijo turnirja v Šempetru, prvega večjega reprezentančnega dogodka pri nas po letu 2015, so zelo zadovoljni tud

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENSKE ODBOJKARICE DANES DVAKRAT NA PARKET

Slovenska reprezentanca v odbojki sede bo ob 15. uri začela z nastopi v Zlati ligi narodov, ki jo bo do nedelje gostil Šempeter v Savinjski dolini. Prve tekmice naših deklet bodo Poljakinje, v nadaljevanju se bodo pomerile še z Nemkami, Italijankami in Madžarkami.

Preberi več
CEV

ZNANE GOSTITELJICE EVROPSKEGA PRVENSTVA 2023

S CEV so sporočili, da bodo evropsko prvenstvo za ženske skupaj gostile Belgija, Italija, Estonija in Nemčija. V boj za evropski prestol se bo tudi tokrat podalo 24 reprezentanc, Slovenke se bodo na svoj tretji EuroVolley skušale uvrstiti skozi letošnje kvalifikacije.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARICE ZAčELE S PRIPRAVAMI

Slovenska izbrana vrsta se je zbrala v Kranjski Gori in začela s pripravami na srebrno evropsko ligo. V drugem delu sezone dekleta čaka še nastop na kvalifikacijah za EuroVolley. Selektor Marco Bonitta ima za zdaj na voljo 14 igralk, še štiri se bodo priključile prihodnji teden.

Preberi več
Aleš Oblak

SAšA PLANINšEC OSTAJA V TURčIJI

Slovenska odbojkarska reprezentantka Saša Planinšec bo kariero nadaljevala v Turčiji. Po uspešni sezoni v Galatasarayju jo bomo v prihodnje znova spremljali v dresu ekipe Aydin Buyuksehir Belediyespor, za katero je igrala že v drugem delu sezone 2019/20.

Preberi več
OK Kamnik

CALCIT VOLLEY UBRANIL NASLOV DRžAVNEGA PRVAKA

Odbojkarice Calcit Volleyja so ubranile naslov državnih prvakinj. Na četrti tekmi velikega finala Sportklub prve odbojkarske lige so bile v gosteh pri Novi KBM Branik boljše z 2:3 (-12, 26, 21, -16, -15). Tretje mesto je pripadlo Gen-i Volleyju.

Preberi več
Aleš Oblak

ODLIčNI SRBSKI BLOKER OSTAJA V LJUBLJANI

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje pred začetkom finalne serije za naslov državnega prvaka, ki se v sredo, 20. aprila, začne v Tivoliju, podaljšal eden izmed stebrov ekipe ACH Volleyja Ljubljana.

Preberi več
CEV/Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI SPET ODLIčNI

Slovenski odbojkarji in odbojkarice so v svojih klubih po Evropi tudi minuli teden pustili zelo dober vtis, saj so znova igrali pomembne vloge in se praktično vsi po vrsti veselili dobrega izkupička.

Preberi več