Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENCI TUDI PROTI BELORUSIJI PREPRIčLJIVI

Slovenski odbojkarji so v obračunu z Belorusijo v 3. krogu skupinskega dela evropskega prvenstva prišli do druge zmage. V Ostravar Areni na Češkem so tekmece odpravili s 3:0 (20, 20, 15). Novo srečanje jih čaka jutri, ob 15.45 uri, ko se bodo pomerili z Bolgarijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI PROST DAN IZKORISTILI ZA TRENING

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca po včerajšnji zmagi nad Črno Goro na evropskem prvenstvu v Ostravi ni počivala. Odbojkarji so dopoldne že trenirali, popoldne jih čaka delo v fitnesu, jutri ob 19. uri pa obračun z Belorusijo.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI NASLOVA ŠVICI IN RUSIJI

V Črnučah se je zaključilo evropsko prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let. Evropski prvakinji sta postali Švicarki Leona Kernen in Muriel Bossart, pri fantih pa sta se zlata veselila Rusa Vladislav Pančenko in Ivan Čurpinov.

Preberi več
Aleš Oblak

BOJI ZA ODLIčJA BREZ SLOVENSKIH EKIP

V prvem krogu izločilnih bojev evropskega prvenstva v odbojki na mivki do 18 let so slovenske ekipe vknjižile tri zmage. Žal pa v osmini finala nobeni izmed njih kljub borbenim predstavam ni uspelo slaviti in tako tekmovanje zaključujejo na devetem mestu.

Preberi več
CEV

SLOVENCI DO ZMAGE NAD ČRNO GORO

Slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu v Ostravi s 3:0 (17, 16, 16) premagali Črno Goro in po včerajšnjem porazu s Češko vknjižili prvo zmago. Jutri bo v skupini B, v kateri igrajo Slovenci, na sporedu prost dan, v ponedeljek pa našo vrsto čaka obračun z Belorusijo.

Preberi več
Aleš Oblak

PET SLOVENSKIH EKIP NADALJUJE S TEKMOVANJEM

Drugi dan evropskega prvenstva v odbojki na mivki do 18 let je spremenil razpoloženje v slovenskem taboru, saj so Slovenci slavili kar šestkrat. Jutri bomo na tekmah na izpadanje tako lahko spremljali pet domačih ekip.

Preberi več
CEV

SLOVENCI EVROPSKO PRVENSTVO ZAčELI S PORAZOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je evropsko prvenstvo začela s porazom. Naši odbojkarji so v prvem krogu tekmovanja skupine B z 1:3 (24, 18, -14, 19) izgubili z gostitelji Čehi. Jutri, ob 16. uri, se bodo Slovenci pomerili s Črnogorci.

Preberi več
OZS

SLOVENCI PRIPRAVLJENI NA OBRAčUN S ČEšKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca z jutrišnjim obračunom proti Češki začenja letošnje evropsko prvenstvo. Naši odbojkarji so že preizkusili Ostravar Areno, v kateri bodo v vlogi favoritov proti gostiteljem prvenstva lovili prvo zmago.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENIJA PRVI DAN Z ENO ZMAGO

Evropsko prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let se ni začelo po slovenskih željah. Po uvodnih porazih sta se zmage veselili le Zoja Kalar in Rima Posedel.

Preberi več
CEV

SLOVENCI IN ITALIJANI FAVORITI SKUPINE B

Danes se s tekmama med Estonijo in Latvijo ter Finsko in Severno Makedonijo začenja evropsko prvenstvo za moške. Slovenski odbojkarji, ki na EuroVolley prihajajo kot aktualni evropski podprvaki, bodo prvo tekmo igrali v petek, ob 20.15 uri, proti gostiteljici Češki.

Preberi več