Odbojkarska zveza Slovenije
 
OKS

SLOVENKE NA EYOF DO 6. MESTA

Slovenska mladinska reprezentanca je Olimpijski festival evropske mladine v Banski Bystrici zaključila na 6. mestu. Naša dekleta so morala na zadnji tekmi z 0:3 (20, 15, 16) premoč gostiteljici Slovaški.

Preberi več
Aleš Oblak

V IZLOčILNE BOJE TRI SLOVENSKE EKIPE

V Ljubljani smo po včerajšnjih kvalifikacijah danes spremljali skupinski del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem je v močni konkurenci nastopilo sedem slovenskih dvojic, v izločilne boje so se uvrstile tri.

Preberi več
Alen Hadžić

V LJUBLJANI PODELJENI DRžAVNI NASLOVI

Kongresni trg je bil prizorišče zaključnih obračunov državnega prvenstva v odbojki na mivki, v kategorijah do 16, do 18 in do 20 let, na katerem so se najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice pomerili za državne naslove.

Preberi več
VolleyballWorld

PROSTOVOLJSTVO NA SVETOVNEM PRVENSTVU

Pridruži se nam kot prostovoljka ali prostovoljec na svetovnem prvenstvu v odbojki za moške, ki ga bomo med 26. avgustom in 7. septembrom gostili v Ljubljani.

Preberi več
OZS

V LJUBLJANI žE TRADICIONALNO FINALA MLADIH

Kongresni trg v Ljubljani bo 29. julija prizorišče finalnih obračunov najboljših mladih slovenskih odbojkarjev in odbojkaric na mivki, ki se bodo v kategorijah do 16, do 18 in do 20 let med seboj pomerili za naslove državnih prvakov.

Preberi več
OKS

SLOVENKE JUTRI NADALJUJEJO S TEKMOVANJEM

Slovenska mladinska reprezentanca nastopa na Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki ga gosti Banska Bystrica. Naša dekleta so v prvem delu tekmovanja enkrat zmagala in dvakrat izgubila, naslednja tekma jih čaka jutri.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY S POPOLNO EKIPO ZA SEZONO 22/23

V kamniškem odbojkarskem klubu so z mislimi že v novi sezoni. Natanko dva tedna pred prvim zborom moška ekipa Calcit Volley razkriva igralski mozaik za sezono 2022/23.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI ZAčENJAJO V GLAVNEM DELU TURNIRJA

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki bodo nastope na turnirju svetovne serije Volleyball World Beach Pro Tour Futures Ljubljana začeli v petek, na glavnem delu turnirja, medtem ko so bile v četrtek v Športnem parku Ludus odigrane kvalifikacije.

Preberi več
CEV/FIVB

SLOVENSKI ODBOJKARJI PRIPRAVLJENI NA OBRAčUNE

V Ljubljani se bo jutri začel turnir svetovne serije v odbojki na mivki, Volleyball World Beach Pro Tour Futures, na katerem se bo v močni konkurenci v boj za najvišja mesta podalo sedem slovenskih dvojic. Obračune bomo spremljali do nedelje, ko bodo na sporedu finalni dvoboji.

Preberi več
Aleš Oblak

PRIHAJA LIDL SLOVENIJA ODPRTO PRVENSTVO

Od 30. julija do 1. avgusta se bo v črnuškem Ludusu in na Kongresnem trgu v Ljubljani odvijalo Lidl Slovenija Odprto prvenstvo v pradodbojki na mivki sede in stoje za ženske in moške, na katerem bodo nastopile ekipe iz 12 držav, tudi slovenske.

Preberi več