Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENKE ZAčELE S PRIPRAVAMI NA EP

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori in začela s pripravami na EuroVolley 2019, ki se začenja 23. avgusta. Naša izbrana vrsta se bo v poljskem Lodžu pomerila z Belgijo, Italijo, Poljsko, Portugalsko in Ukrajino.

Preberi več
OZS

ALEKSANDAR BORIčIć ZNOVA V SLOVENIJI

Predsednik Evropske odbojkarske konfederacije in podpredsednik Svetovne odbojkarski zveze Aleksandar Boričić je v času pokala FIVB Challenger, ki ga od 3. julija gosti Ljubljana, obiskal Slovenijo in v spremstvu predsednika Odbojkarske zveze Slovenije opravil pomembne sestanke.

Preberi več

TROPHY TOUR V MURSKI SOBOTI IN LJUTOMERU

Odbojkarska karavana nadaljuje svojo pot po Sloveniji. Danes se je skupaj z reprezentančnim blokerjem Urošem Pavlovićem ustavila v Murski Soboti in Ljutomeru.

Preberi več

ODBOJKARSKA KARAVANA V ŽIROVNICI

Trophy Tour, s katerim Odbojkarska zveza Slovenije želi predstaviti prihajajoče evropsko prvenstvo za moške, se je danes ustavil na Gorenjskem.

Preberi več
OZS

STEKLA PRODAJA VSTOPNIC ZA EURO VOLLEY 2019

Z današnjim dnem je stekla predprodaja vstopnic za finale evropskega prvenstva v odbojki za moške, EuroVolley 2019, ki bo 29. septembra prihodnje leto v Parizu.

Preberi več
Vid Ponikvar

BORIČIĆ: ČAS JE, DA ZAČNETE CENITI DELO OZS

Predsednik Evropske odbojkarske konfederacije (CEV), Aleksandar Boričić, je z dobrimi vtisi zapustil Slovenijo, kjer se je mudil dva dni in v sklopu priprav na evropsko prvenstvo v odbojki za moške, ki ga bomo pri nas gostili prihodnje leto, opravil vrsto sestankov.

Preberi več
OZS

INŠPEKTORJI NAVDUŠENI NAD POGOJI V SLOVENIJI

V tem tednu so na Odbojkarski zvezi Slovenije gostili inšpektorje Evropske odbojkarske konfederacije CEV, ki so si podrobno ogledali prizorišče evropskega prvenstva za moške. Slednjega bo Slovenija prihodnje leto gostila skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko.

Preberi več
SMF

NA KONFERENCI SPORTO PRVIČ TUDI OZS

V četrtek in petek, 22. in 23. novembra, se bo v Portorožu odvijala konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu, SPORTO. Gre za vodilni tovrstni dogodek v širši regiji, na katerem se bo prvič aktivno predstavila tudi Odbojkarska zveza Slovenije, s projektom Euro Volley 2019.

Preberi več
CEV

V BUDIMPEŠTI RAZKRITA NOVA ZNAMKA EUROVOLLEY

V madžarski prestolnici je Evropska odbojkarska zveza CEV, v prisotnosti osmih gostiteljev obeh evropskih prvenstev leta 2019, predstavila novo znamko EuroVolley. Odbojkarski javnosti sta bila prvič razkrita tudi logotipa prihajajočih svetovnih prvenstev.

Preberi več
CEV

V PARIZU ŽE PRVE KONČNE ODLOČITVE

V Parizu se je 4. in 5. oktobra odvijal četrti usklajevalni sestanek predstavnikov držav organizatoric evropskega prvenstva za moške, ki ga bodo prihodnje leto skupaj gostile Francija, Slovenija, Belgija in Nizozemska.

Preberi več