Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

TRETJE MESTO BELORUSOM

Evropski dvoboj polfinalnih poražencev pokala FIVB Challenger je prepričljivo pripadel Belorusom, ki so v tekmi brez večje tekmovalne vrednosti pokazali več vneme in s 3:1 (20, -20, 16, 20) premagali Turke.

Preberi več
FIVB/Aleš Oblak

SLOVENIJA GLADKO MED ELITO!

Slovenija bo prihodnje leto igrala v Ligi narodov! Eden največjih uspehov slovenske odbojke je plod odličnih iger in nepremagljivosti naših fantov na pokalu FIVB Challenger v Stožicah, kjer je ob koncu v finalu prepričljivo brez dobljenega niza padla še reprezentanca Kube.

Preberi več
FIVB

SLOVENIJA Z BELORUSIJO ZA FINALE

Po dveh doseženih zmagah v skupinskem delu kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev v elitno Ligo narodov so pred našimi fanti izločilni boji. Danes se bodo ob 20.30 uri pomerili z Belorusijo za uvrstitev v veliki finale.

Preberi več
FIVB

PO IZENAČENEM POLFINALU ZMAGA KUBI

Prvi finalisti turnirja izzivalcev za Ligo narodov so Kubanci. Po ogorčenem boju so s 3:2 (-22, 23, 22, -20, 12) premagali Turke.

Preberi več
FIVB

SLOVENIJA IN KUBA ZA LIGO NARODOV

V nedeljskem finalu pokala FIVB Challenger v Stožicah se bosta za uvrstitev v Ligo narodov (prvič doslej) pomerili reprezentanci Slovenije in Kube. Naši odbojkarji so namreč v drugem polfinalu s 3:1 (-21, 25, 20, 18) ugnali Beloruse.

Preberi več
FIVB

KUBA PO TEžKIH MUKAH IZLOčILA EGIPT

Četudi so bili Egipčani s 13. mestom najvišje uvrščena reprezentanca na FIVB lestvici na turnirju v Stožicah, so se od Ljubljane poslovili že po dveh tekmah. V prvi tekmi tretjega dne so bili namreč Kubanci boljši s 3:2 (23, 18, -23, -22, 7).

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PREK TURKOV DO POLFINALA Z BELORUSI

Slovenija je tudi v drugi tekmi pokala FIVB Challenger prepričljivo zmagala, tokrat sicer oddala en niz, a vseeno gladko osvojila prvo mesto v skupini A. Proti Turčiji so bili naši boljši s 3:1 (-23, 16, 15, 17).

Preberi več
Aleš Oblak

PROTI TURKOM PRVA TEžKA PREIZKUšNJA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je pokal FIVB Challenger Cup, kvalifikacije za Ligo narodov, začela s prepričljivo zmago proti Čilu, a že jutri jo čaka precej težja tekma. Nasprotniki bodo zmagovalci Zlate evropske lige, Turki. Obračun v Areni Stožice bo ob 20.30 uri.

Preberi več
FIVB

KUBANSKI MLADENIČI PREK BELORUSIJE

Trenutno 18. reprezentanca sveta Kuba je v svojem prvem nastopu na pokalu FIVB Challenger v Ljubljani dokaj prepričljivo opravila z Belorusijo. Dvakratni svetovni podprvaki so Beloruse premagali s 3:1 (20, -21, 21, 20).

Preberi več
FIVB

TURKI V POLFINALE, ČILENCI DOMOV

Na drugi tekmi drugega dne pokala FIVB Challenger v Stožicah so Turki brez večjih težav, s 3:0 (13, 22, 22), premagali Čile in tako južnoameriško reprezentanco, ki v dveh tekmah ni osvojila niza, poslali domov. Za prvo mesto v skupini se bodo Turki jutri pomerili s Slovenci.

Preberi več