Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENCI V VNL BOLJšI šE OD KITAJCEV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov prišla do nove zmage. Naša izbrana vrsta je v Brasilii s 3:1 (15, 20, -18, 25) odpravila Kitajsko. Drugi turnir VNL bo med 21. in 26. junijem v Quezon Cityju na Filipinih.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI DO PREPRIčLJIVE ZMAGE NAD AVSTRALCI

Slovenski odbojkarji so v 3. krogu elitne Lige narodov prepričljivo, s 3:0 (22, 20, 21), premagali Avstralijo. Že ob 23. uri jih čaka nov obračun, ko se bodo v Brasilii pomerili s Kitajsko.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI MORALI PRIZNATI PREMOč BRAZILCEM

slovenski odbojkarji so morali na drugi tekmi elitne Lige narodov v Brasilii priznati premoč gostiteljem Brazilcem. Aktualni zmagovalci so bili pred polnimi tribunami boljši s 3:1 (21, -21, 20, 16). Naslednji tekmeci naših odbojkarjev bodo Avstralci.

Preberi več
VolleyballWorld

ODBOJKARJI NA DRUGI TEKMI PROTI BRAZILCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo drugo tekmo Lige narodov odigrala danes ponoči proti Braziliji. Gostitelji turnirja in lanskoletni zmagovalci VNL so na tem obračunu favoriti, v našem taboru pa si želijo predvsem veliko boljše predstave kot na uvodni tekmi proti ZDA.

Preberi več
VolleyballWorld

AMERIčANI PREMOčAN NASPROTNIK V UVODU V VNL

Slovenski odbojkarji so na uvodni tekmi elitne Lige narodov izgubili z izbrano vrsto ZDA, tekmeci so bili boljši s 3:0 (19, 19, 14). Drugi obračun v Brasilii varovance Marka Lebedewa čaka v noči s četrtka na petek, ko se bodo pomerili z gostitelji Brazilci.

Preberi več
OSSRB

SLOVENSKI ODBOJKARJI SO PRISPELI V BRAZILIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je prispela v Brazilijo, kjer bo v torek igrala prvo tekmo elitne Lige narodov (VNL) proti ZDA. Cilji slovenske izbrane vrste, ki je lani navdušila s četrtim mestom, so visoki, želijo si vsaj ponovitve lanskega rezultata.

Preberi več
Start-photo.bg

SLOVENCI šE DRUGIč BOLJšI OD BOLGAROV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Sofiji prišla še do druge zmage nad Bolgarijo. Na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom Lige narodov, so bili varovanci Marka Lebedewa od gostiteljev boljši z 0:3 (-21, -19, -22).

Preberi več
OSSRB

SLOVENCI PREPRIčLJIVEJšI OD BOLGAROV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na prvi pripravljalni tekmi v Sofiji z 1:3 (-21, 23, -23, -21) premagala gostiteljico Bolgarijo. Drugi obračun bosta izbrani vrsti odigrali jutri, ob 17. uri.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V LIGI NARODOV OSTALI BREZ ODLIčJA

Slovenski odbojkarji so na tekmi za tretje mesto morali priznati premoč Francozom. Francija po porazu v rednem delu tekmovanja tokrat Slovencem ni dopustila preobrata in je slavila s 3:0 (20, 18, 19).

Preberi več
Aleš Oblak

URNAUT IN GIULIANI SI žELITA DOBREGA ZAčETKA

Slovenski odbojkarji bodo danes, ob 15. uri, odigrali zgodovinsko prvo tekmo v elitni Ligi narodov. Njihovi tekmeci bodo Srbi, v dvorani sejmišča v Riminiju pa bomo za uvod tako spremljali ponovitev finala evropskega prvenstva 2019. Prenos: Sportklub in volleyballworld.tv

Preberi več