Odbojkarska zveza Slovenije
 
Simon Vesel

PO MARATONU KONEC SANJ O čETRTFINALU

Odbojkarji Šoštanja Topolšice so na tretji, odločilni tekmi osmine finala Sportklub 1. A DOL za las izgubili s Krko. Novomeščani so bili boljši s 3:2 (-15, 17, -22, 22, 13). Po maratonu v Novem mestu so se tako razblinile sanje o četrtfinalu.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE čETRTFINALE DRžAVNEGA PRVENSTVA

Jutri, 10. marca, se bo s prvimi obračuni začel četrtfinale Sportklub prve odbojkarske lige za letošnjo sezono. Za preboj v polfinale klubi potrebujejo dve zmagi, nosilce pa najprej čaka gostovanje. V polfinale se je že uvrstil novogoriški Gen-I Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

V SOBOTO ODLOčILNE TEKME OSMINE FINALA

V soboto se bo z odločilnimi dvoboji zaključila osmina finala državnega prvenstva. Obračuni bodo dali odgovor, katere štiri ekipe si bodo kot zadnje zagotovile uvrstitev med najboljših osem klubov za sezono 2020/21 in obenem tudi mesto med elito za prihodnjo sezono.

Preberi več
Aleš Oblak

O čETRTFINALISTIH BODO ODLOčILE TRETJE TEKME

Nobenemu od klubov, ki so dobili prvo tekmo osmine finala Sportklub prve odbojkarske lige, ni uspelo zmagati na povratnem dvoboju. Rezultat v zmagah je tako poravnan na 1:1, četrtfinaliste pa bodo dali odločilni obračuni v soboto.

Preberi več
Aleš Oblak

V SREDO BI LAHKO DOBILI VSI čETRTFINALISTE

Potem ko so dobili prvo tekmo osmine finala, lahko Formis, Luka Koper, Šoštanj Topolšica in Črnuče že v sredo potrdijo uvrstitev v četrtfinale in mesto v Sportklub prvi odbojkarski ligi za sezono 2021/22. Ankaran, ŽOK Ljutomer, Krka in Hoče imajo seveda drugačne načrte.

Preberi več
Aleš Oblak

V SOBOTO SE Z OSMINO FINALA ZAčENJA KONčNICA

V soboto se začenja osmina finala državnega prvenstva za sezono 2020/21. Ekipe igrajo na dve zmagi, zmagovalci pa si bodo poleg uvrstitve v četrtfinale zagotovili tudi nastop v Sportklub prvi odbojkarski ligi za prihodnjo sezono.

Preberi več
Aleš Oblak

INTERVJU PRED KONčNICO: SAšO ROP

Redni del Sportklub 1.A državne odbojkarske lige je Hiša na kolesih Triglav zaključila na zelo solidnem 5. mestu. S tem so se Kranjčani izognili dodatnim tekmam z najvišje uvrščenimi ekipami iz 1.B lige in si zagotovili nastop v najvišji jakostni skupini tudi v naslednji sezoni.

Preberi več
OK Šoštanj Topolšica

NA DERBIJU S ČRNUčAMI POTRDILI PRVO MESTO

Zadnji krog 1. B lige je prinesel zanimiv in razburljiv derbi letos dveh najboljših ekip Šoštanja Topolšice in Črnuč. Ekipi je pred medsebojno tekmo na lestvici ločevala le točka v korist Šoštanjčanov, ti so nato z novo zmago potrdili prvo mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR PO ZMAGI NAD ACH-JEM POTRDIL 1. MESTO

Merkur Maribor je na derbiju 21. kroga Sportklub prve odbojkarske lige še drugič v sezoni premagal ACH Volley Ljubljana in redni del prvenstva zaključil na prvem mestu. Poleg Krke boj za obstanek med elito čaka še Hoče, ki so morale po petih nizih priznati premoč Salonitu Anhovo.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT DO šE ENE ZMAGE, NOVA KBM DRUGA

S tekmami 21. kroga se je končal redni del Sportklub prve odbojkarske lige. Calcit Volley je prišel do svoje 20. zmage, Nova KBM Branik si je s 15. zmago v sezoni zagotovila drugo izhodišče. Za obstanek se bosta borila Luka Koper in Ankaran, ki je v zadnjem krogu zmagal.

Preberi več