Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENCI V OSMINI FINALA PROTI HRVAšKI

Slovenski odbojkarji so dobili nasprotnike v osmini finala evropskega prvenstva. V ponedeljek, 13. septembra, se bodo v Ostravi na Češkem pomerili z izbrano vrsto Hrvaške. Obračun se bo začel ob 16. uri.

Preberi več
CEV

ITALIJANI SLOVENCEM ZADALI DRUGI PORAZ

Slovenski odbojkarji so morali na zadnji tekmi skupinskega dela evropskega prvenstva, na kateri so se z Italijo pomerili za prvo mesto v skupini, tekmecem priznati premoč z 1:3 (-25, -20, 23). Naša izbrana vrsta je tako doživela drugi poraz, na tekmeca v osmini finala pa še čaka.

Preberi več
CEV

BOLGARI PROTI SLOVENCEM BREZ MOžNOSTI

Slovenska izbrana vrsta je na evropskem prvenstvu na Češkem zabeležila tretjo zmago. Po Črni Gori in Belorusiji je padla še Bolgarija, naši fantje so bili boljši s 3:0 (18, 19, 21). Zadnjo tekmo skupinskega dela tekmovanja bodo slovenski odbojkarji odigrali jutri proti Italiji.

Preberi več
CEV

SLOVENCI TUDI PROTI BELORUSIJI PREPRIčLJIVI

Slovenski odbojkarji so v obračunu z Belorusijo v 3. krogu skupinskega dela evropskega prvenstva prišli do druge zmage. V Ostravar Areni na Češkem so tekmece odpravili s 3:0 (20, 20, 15). Novo srečanje jih čaka jutri, ob 15.45 uri, ko se bodo pomerili z Bolgarijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI PROST DAN IZKORISTILI ZA TRENING

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca po včerajšnji zmagi nad Črno Goro na evropskem prvenstvu v Ostravi ni počivala. Odbojkarji so dopoldne že trenirali, popoldne jih čaka delo v fitnesu, jutri ob 19. uri pa obračun z Belorusijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI DO ZMAGE NAD ČRNO GORO

Slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu v Ostravi s 3:0 (17, 16, 16) premagali Črno Goro in po včerajšnjem porazu s Češko vknjižili prvo zmago. Jutri bo v skupini B, v kateri igrajo Slovenci, na sporedu prost dan, v ponedeljek pa našo vrsto čaka obračun z Belorusijo.

Preberi več
CEV

SLOVENCI EVROPSKO PRVENSTVO ZAčELI S PORAZOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je evropsko prvenstvo začela s porazom. Naši odbojkarji so v prvem krogu tekmovanja skupine B z 1:3 (24, 18, -14, 19) izgubili z gostitelji Čehi. Jutri, ob 16. uri, se bodo Slovenci pomerili s Črnogorci.

Preberi več
OZS

SLOVENCI PRIPRAVLJENI NA OBRAčUN S ČEšKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca z jutrišnjim obračunom proti Češki začenja letošnje evropsko prvenstvo. Naši odbojkarji so že preizkusili Ostravar Areno, v kateri bodo v vlogi favoritov proti gostiteljem prvenstva lovili prvo zmago.

Preberi več
CEV

SLOVENCI IN ITALIJANI FAVORITI SKUPINE B

Danes se s tekmama med Estonijo in Latvijo ter Finsko in Severno Makedonijo začenja evropsko prvenstvo za moške. Slovenski odbojkarji, ki na EuroVolley prihajajo kot aktualni evropski podprvaki, bodo prvo tekmo igrali v petek, ob 20.15 uri, proti gostiteljici Češki.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V OSTRAVO ODHAJAJO PO ODLIčJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri odpotovala v Ostravo, kjer bo v petek igrala prvo tekmo EuroVolleyja. Naši odbojkarji, ki so se leta 2019 veselili že drugega srebrnega odličja na evropskih prvenstvih, imajo tudi tokrat visoke cilje.

Preberi več