Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

V VNL POMEMBNA VSAKA OSVOJENA TOčKA

V Riminiju smo od petka do nedelje spremljali prve tri kroge elitne Lige narodov, slovenski odbojkarji pa so se izkazali z zmagama nad Italijo in Poljsko, ki ju uvrščata na šesto mesto v razvrstitvi VNL. Dobre predstave naših odbojkarjev prinašajo tudi pomembne točke na lestvici

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PROTI POLJAKOM DO DRUGE ZMAGE V VNL

Slovenski odbojkarji so na tretji tekmi elitne Lige narodov še drugič zmagali. Potem, ko so se včeraj razveselili zmage nad Italijo, so danes v Riminiju s 3:1 (22, -23, 19, 23) odpravili še Poljsko. Po treh dneh premora Slovence čaka obračun z Nizozemci.

Preberi več
FIVB

PROTI ITALIJI ZGODOVINSKA ZMAGA V VNL

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov vknjižila zgodovinsko prvo zmago. Na drugi tekmi turnirja v Riminiju je bila naša izbrana vrsta s 3:0 (-23, -19, -15) boljša od Italije. Jutri se bodo naši fantje pomerili s Poljsko.

Preberi več
Aleš Oblak

URNAUT IN GIULIANI SI žELITA DOBREGA ZAčETKA

Slovenski odbojkarji bodo danes, ob 15. uri, odigrali zgodovinsko prvo tekmo v elitni Ligi narodov. Njihovi tekmeci bodo Srbi, v dvorani sejmišča v Riminiju pa bomo za uvod tako spremljali ponovitev finala evropskega prvenstva 2019. Prenos: Sportklub in volleyballworld.tv

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V UVODU LIGE NARODOV IZGUBILI S SRBI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala na prvi tekmi elitne Lige narodov v Riminiju priznati premoč Srbiji. Tekmeci so bili uspešnejši s 3:1 (22, -18, -34, -18). Drugo srečanje Slovence čaka jutri, ko bodo ob 18. uri igrali proti Italiji.

Preberi več
OZS

SLOVENCI BODO SREBRO BRANILI NA ČEšKEM

Slovenski odbojkarji bodo srebro z evropskega prvenstva leta 2019 branili na Češkem. Naša izbrana vrsta bo prvi del tekmovanja odigrala v okviru skupine B v Ostravi, tekmice Slovenije pa bodo Italija, Bolgarija, Češka, Belorusija in Črna Gora.

Preberi več
Aleš Oblak

KOZAMERNIK NA POLJSKO PO LOVORIKE

Slovenski reprezentančni bloker Jan Kozamernik bo v prihodnje nosil dres poljskega prvoligaša Asseco Resovie Rzezsow. Po štirih sezonah v italijanskem prvenstvu, ki jih je prebil v dresu Trentina in Milana, bo za 25-letnega Ljubljančana poljsko prvenstvo nov izziv.

Preberi več
Aleš Oblak

NAPETOST NARAščA, CILJI SO VISOKI

Slovensko moško odbojkarsko reprezentanco od zgodovinskega nastopa med svetovno elito v okviru Lige narodov ločita le še dva dneva. Slovenci bodo prvi obračun v dvorani sejmišča v Riminiju odigrali proti Srbiji, pričakovanja v našem taboru pa so velika.

Preberi več
Aleš Oblak

SRBI ZNOVA PREPRIčLJIVEJšI

Odbojkarji Srbije so na zadnji medsebojni tekmi v okviru pripravljalnega turnirja pred začetkom Lige narodov, Ljubljana Challenge, še drugič premagali Slovence. Tokrat so bili uspešnejši s 3:0 ( 18, -23, -21).

Preberi več
Aleš Oblak

ŠE TRETJA SLOVENSKA ZMAGA PROTI BOLGAROM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je še tretjič na turnirju Ljubljana Challenge, na zadnjem preizkusu pred odhodom v Rimini, kjer se bo 28. maja začela Liga narodov, premagala Bolgarijo. Varovanci Alberta Giulianija so bili boljši z 2:1 (-24, 19, 20).

Preberi več