Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak/OK Trigla Kranj

V KRANJU ZA DRžAVNE NASLOVE NA MIVKI

Jutri se začenja Zavarovalnica Sava državno prvenstvo v odbojki na mivki Kranj 2022. V gorenjski prestolnici bomo že 21. leto zapored dobili slovenske prvake. Lani so se zmage veselili Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin ter Črtomir Bošnjak in Danijel Pokeršnik.

Preberi več
VC Portorož

V PORTOROžU šE ZADNJI TURNIR DP DO 18 LET

Igrišča Volley kluba Portorož, na centralni plaži v Portorožu so gostila zadnji turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki, kategorije U18 (M/Ž). Turnirja se je udeležilo 19 ženskih in 11 moških ekip. Slavili so Živa Donko in Taja Ferlež ter Enej Sladič in Bor Bratož.

Preberi več
OK Triglav Kranj

DRžAVNO PRVENSTVO V ODBOJKI NA MIVKI V KRANJU

Kranj bo med 21. in 23. julijem prizorišče državnega prvenstva v odbojki na mivki. Pri moških so prijave praktično že zaključene, pri ženskah so še na voljo prosta mesta. Na DP se že zelo intenzivno pripravljata tudi Črtomir Bošnjak in Tadej Boženk. Vse o DP na www.oktriglav.si.

Preberi več
CEV

SLOVENSKI DVOJICI DO 17. MESTA NA EP

Slovenski odbojkarji na mivki Maja Marolt in Živa Javornik ter Rok Bračko in Dino Vinkovič so zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu do 20 let v Turčiji. Obe naši dvojici se od Izmirja poslavljata s 17. mestom.

Preberi več
Aleš Oblak

V IZMIRJU EVROPSKO PRVENSTVO DO 20 LET

Turški Izmir bo od četrtka do nedelje prizorišče evropskega prvenstva v odbojki na mivki do 20 let, na katerem bosta nastopili dve slovenski dvojici. Pri dekletih se v boj za najvišja mesta podajata Maja Marolt in Živa Javornik, pri fantih pa Rok Bračko in Dino Vinkovič.

Preberi več
Cona.Center Murska Sobota

ZMAGA V ROKE BRAčKU IN OKROGLIčU

Zmagovalca letošnjega zadnjega državnega prvenstva v odbojki na mivki za mlajše člane do dvajset let, na letnem kopališču v Murski Soboti, sta Rok Bračko in Grega Okroglič.

Preberi več
OK Kamnik

KADUNC-ŠEN NAJPREPRIčLJIVEJšI V KAMNIKU

Na peščenih igriščih Pod skalco v Kamniku so se v soboto, 9. julija, ženske dvojice merile v sklopu državnega prvenstva v odbojki na mivki do 20 let. Med 12 nastopajočimi ekipami sta bili najboljši Ira Kadunc in Asja Šen.

Preberi več
Aleš Oblak

MLADIM SLOVENKAM šTIRI ODLIčJA

V Portorožu in Kopru smo spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki do 16 in do 18 let, na katerem je nastopilo 46 ekip iz osmih držav. Mlade slovenske odbojkarice so osvojile štiri odličja, odbojkarji so tokrat ostali brez kolajn.

Preberi več
OK Triglav Kranj

SLOVENKI DOBILI TEKMICE ZA EURO BEACH VOLLEY

Slovenski odbojkarici na mivki Tajda Lovšin in Tjaša Kotnik bosta kot edini naši predstavnici nastopili na evropskem prvenstvu, ki ga bo avgusta gostil Muenchen. Z Evropske odbojkarske konfederacije so danes tudi sporočili, kdo bodo njune tekmice.

Preberi več
OZS

NA OBALI SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO

Od danes do petka bomo v Portorožu in Kopru spremljali srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v kategorijah do 16 let in do 18 let, na katerem se bodo med seboj merile reprezentance Češke, Slovaške, Izraela, Cipra, Hrvaške, Madžarske in Slovenije.

Preberi več