Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA Z NOVIM USPEHOM

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin se iz Utrechta, ki je gostil turnir prestižne serije Queen & King of the Court vračata z bronastim odličjem. Zmaga je šla v roke Nemkama Chantal Laboureur in Karli Borger ter Norvežanoma Andersu Molu in Christianu Sorumu

Preberi več
OZS

SLOVENSKI DVOJICI NA EP DO 17. MESTA

Slovenski odbojkarji na mivki Rima Posedel in Zoja Kalar ter Benjamin Mugerli in Bor Bratož so zaključili z nastopi na evropskem prvenstvu do 18 let v odbojki na mivki. Tako dekleti kot fanta se iz Grčije vračajo s 17. mestom.

Preberi več
CEV

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA BREZ OSMINE FINALA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta morali v boju za uvrstitev v osmino finala evropskega prvenstva v Nemčiji priznati premoč Irini in Inni Makhno. Urajinki sta bili uspešnejši z 21:12 in 21:17, naši predstavnici pa sta tako, žal, zaključili z nastopi.

Preberi več
CEV

SLOVENKI žE UVRščENI V IZLOčILNE BOJE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta morali na drugi tekmi evropskega prvenstva v Nemčiji po hudem boju sta z 1:2 (-19, 21, 28) priznati premoč Nemkama Chantal Laboureur in Sarah Schulz. Naši dekleti sta se kljub porazu uvrstili v izločilne boje.

Preberi več
CEV

SLOVENKI EVROPSKO PRVENSTVO ZAčELI Z ZMAGO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin sta evropsko prvenstvo v Münchnu začeli z zmago nad Italijankama Claudio Scampoli in Margherito Bianchin. Od favoriziranih tekmic sta bili boljši z 2:0 (21:18, 21:18). Naslednji obračun bosta Slovenki igrali v sredo.

Preberi več
FIVB

KOTNIKOVA IN LOVšINOVA NA EP Z VISOKIMI CILJI

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin začenjata z nastopi na evropskem prvenstvu v Münchnu. Prvi tekmici naših deklet, ki bosta uvodni obračun igrali jutri, ob 21. uri, na osrednjem igrišču na trgu Königsplatz, bosta Italijanki Scampoli in Bianchin.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA ODLIčJA LE KOTNIK IN MAROLT

Na Kongresnem trgu smo spremljali izločilne boje turnirja svetovne serije Beach Pro Tour Futures Ljubljana in dobili vse polfinaliste. V boj za odličja se bosta od slovenskih parov podali le Tjaša Kotnik in Maja Marolt, Rok Bračko in Jan Pokeršnik sta izgubila v četrtfinalu.

Preberi več
Aleš Oblak

KOTNIKOVI IN MAROLTOVI V LJUBLJANI SREBRO

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Maja Marolt sta na turnirju svetovne serije Beach Pro Tour Futures Ljubljana osvojili srebrno odličje. Naši predstavnici sta morali v velikem finalu na Kongresnem trgu priznati premoč Kitajkama Zhu Lingdi in Wang.

Preberi več
Aleš Oblak

V IZLOčILNE BOJE TRI SLOVENSKE EKIPE

V Ljubljani smo po včerajšnjih kvalifikacijah danes spremljali skupinski del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem je v močni konkurenci nastopilo sedem slovenskih dvojic, v izločilne boje so se uvrstile tri.

Preberi več
Alen Hadžić

V LJUBLJANI PODELJENI DRžAVNI NASLOVI

Kongresni trg je bil prizorišče zaključnih obračunov državnega prvenstva v odbojki na mivki, v kategorijah do 16, do 18 in do 20 let, na katerem so se najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice pomerili za državne naslove.

Preberi več