Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

V NANTESU IGRATI SPROščENO IN UžIVATI V IGRI

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo od 26. do 28. januarja v Nantesu igrale na svojem drugem turnirju skupine B lige prvakinj. Na prvem turnirju v Trevisu v začetku decembra so proti turški ekipi Fenerbahče prišle do svojega prvega osvojenega niza v tem tekmovanju.

Preberi več
Aleš Oblak

PO SLABšEM ZAčETKU DO ZANESLJIVE ZMAGE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi petega kroga srednjeevropske lige v Gradcu domačo ekipo UVC Holding Graz premagali s 3:1 (-15, 20, 15, 14).

Preberi več
Klemen Brumec

WALDVIERTLU VRNILI ZA PORAZ V KAMNIKU

Odbojkarji Calcit Volleyja so v zaostali tekmi tretjega kroga srednjeevropske lige v Zwettlu premagali domači Union Raiffeisen Waldviertel s 3:2 (-18, 13, -23, 20, 6).

Preberi več
Klemen Brumec

V PETEK BODO MORALI PRIKAZATI BOLJšO IGRO

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi desetega kroga srednjeevropske lige doma izgubili proti avstrijski ekipi Union Raiffeisen Waldviertel z 2:3 (-23, 18, -21, 15, -12). Za varovance Gregorja Jerončiča je bila to uvertura v petkov derbi proti Merkur Mariboru.

Preberi več
CEV

NANTES PREMOčAN ZA KAMNIčANKE

V svoji zadnji tekmi skupine B lige prvakov so odbojkarice Calcit Volleyja v Trevisu izgubile še svojo tretjo tekmo. Tokrat je bil boljši od njih Nantes, ki je zmagal s 3:0 (22, 19, 20), tako da se Kamničanke domov vračajo z osvojenim nizom na sredini tekmi proti Fenerbahčeju.

Preberi več
CEV

KAMNIčANKE DO PRVEGA NIZA V LIGI PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v drugem krogu skupine B lige prvakinj prišle do svojega prvega niza v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju. Na koncu so sicer morale priznati premoč Fenerbahčeja, ki je zmagal s 3:1 (16, -20, 24, 17).

Preberi več
CEV

CONEGLIANO PRIčAKOVANO PREMOčAN

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi skupine B lige prvakinj v Trevisu izgubile proti ekipi Imoco Conegliano z 0:3 (-18, -17, -15).

Preberi več
CEV

KAMNIčANI BREZ čASTNEGA NIZA V MILANU

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi osmine finala pokala Challenge v gosteh morali priznati premoč domače ekipe Allianz Milano, ki je slavil s 3:0 (19, 18, 16).

Preberi več
Aleš Oblak

MILANO FAVORIT, VENDAR SE IGRA SAMO ENA TEKMA

Odbojkarji Calcit Volleyja so morali hitro pozabiti na sobotni poraz z ACH Volleyjem, kajti že v torek bodo v Milanu igrali edino tekmo osmine finala pokala Challenge proti domači ekipi Allianz Milano.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI KLUBI JUTRI V EVROPSKIH POKALIH

V evropskih pokalih bomo ta teden lahko spremljali predstave štirih slovenskih klubov. V ligi prvakov se bosta preizkusila slovenska prvaka, ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley, v pokalu CEV osmina finala čaka SIP Šempeter, v pokalu CEV Challenge bo igral Calcit Volley.

Preberi več