Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE PO IZJEMNI ZMAGI NAD GRčIJO V FINALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela evropske lige prišla še do pete zmage. V obračunu, ki je odločal o prvem mestu v skupini B in tako tudi o finalistkah, so naša s 3:2 (21, 15, -20, -20, 6) dekleta premagala Grčijo.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENKAMI ODLOčILNA TEKMA Z GRčIJO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mislinji igrala odločilno tekmo skupinskega dela evropske lige. Pred domačimi navijači se bodo naša dekleta pomerila z Grkinjami, zmagovalke pa se bodo uvrstile v veliki finale.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PREK PORTUGALK DO čETRTE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na peti tekmi evropske lige vknjižila četrto zmago. Naša dekleta so pred domačimi navijači v Mislinji slavila nad Portugalsko in se z zmago s 3:0 (25, 15, -23, 15) tekmicam oddolžila za sobotni poraz v Pacos de Ferreiri.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE SPET PRED DOMAčIMI NAVIJAčI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo igrala že peto tekmo evropske lige. Slovenke so doslej iztržile tri zmage in poraz in ostajajo na vrhu lestvice skupine B. Po treh zaporednih gostovanjih se bodo znova predstavile domačim navijačem, najprej jutri, proti Portugalski.

Preberi več
CEV

SLOVENKE KLONILE PRVIč V EVROPSKI LIGI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v evropski ligi doživela prvi poraz. Na gostovanju v Pacos de Ferreiri so morala naša dekleta priznati premoč Portugalkam, ki so slavile s 3:2 (-25, 22, 23, -22, 9). Slovenke kljub porazu še naprej ostajajo na prvem mestu skupine B.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DO TRETJE ZAPOREDNE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je odigrala tretjo tekmo evropske lige in vknjižila še tretjo zmago. Naša dekleta so bila na gostovanju v Tartuju uspešnejše od Estonk, potem ko so se veselile prepričljive zmage s 3:0 (-23, -21, -24).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE SE žE PRIPRAVLJAJO V TARTUJU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v Estoniji, kjer jo v nedeljo čaka tretja tekma evropske lige, opravila prvi trening. Vzdušje v našem taboru je še naprej zelo dobro, dekleta z veliko motivacije pričakujejo obračun s tekmicami.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DO IZJEMNE ZMAGE NAD GRKINJAMI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi evropske lige vknjižila še drugo zmago. Potem, ko so naša dekleta v prvem krogu slavila nad Estonijo, so bila tokrat v gosteh uspešnejša še od Grčije. Obračun v Korintu se je zaključil z rezultatom 3:0 (-19, -24, -21)

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE EVROPSKO LIGO ZAčELE Z ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je nastop v evropski ligi začela z zmago nad Estonijo. Varovanke selektorja Alessandra Chiappinija so bile za uvod pred domačimi navijači v Mariboru od tekmic uspešnejše s 3:0 (18, 22, 23).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE JUTRI PROTI ESTONKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru odigrala prvo tekmo letošnje evropske lige. Slovenke, ki se bodo v skupini B, skupaj z Estonijo, Grčijo in Portugalsko, borile za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice, se bodo za uvod pomerile z Estonkami

Preberi več