Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

NE V TIVOLI, AMPAK V STOžICE!

Dišalo je po novem presenečenju, a ACH Volleyju Ljubljana prejšnjo sredo, v 5. krogu Lige prvakov, na koncu vendarle ni uspelo ugnati Berlinčanov. Nova in hkrati zadnja priložnost v Ligi prvakov bo danes ob 18. uri, ko v Stožice prihajajo Rusi, ekipa Fakel iz Novega Urengoja.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA BERLINU ODVZEL TOčKO

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v petem krogu lige prvakov v Tivoliju po drami z 2:3 (22, 19, –16, –22, –12) izgubili proti nemškim prvakom Berlinu. Slovenski prvaki so vodili že z 2:0 v nizih, a so se Nemci vrnili v igro in vknjižili drugo zmago v Ligi prvakov.

Preberi več
CEV

LAHKO PO RUSKIH PADEJO DOMA šE NEMšKI PRVAKI?

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana po ruskih gostijo nemške prvake. V vročem Tivoliju bodo z Berlin Recycling Volleys moči pomerili danes ob 18. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY DANES PROTI KUZBASSU

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana bodo danes nadaljevali z nastopi v elitni Ligi prvakov, njihov tekmec bo ruski prvak Kuzbass Kemerovo. Ekipi sta se v letošnji sezoni že srečali, v Hali Tivoli so bili uspešnejši slovenski prvaki.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA KLONIL PROTI KUZBASSU

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so morali v 4. krogu elitne Lige prvakov na gostovanju pri Kuzbassu iz Kemerovega priznati premoč domačinom, ki so slavili po treh nizih. Ruski prvaki so bili boljši s 25:19, 25:23, 25:21.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY DANES PO šE EN RUSKI SKALP

Slovenski prvaki so se v nedeljo popoldne odpravili na dolgo pot v Sibirijo. Čeprav so misli optimistične, pa opozarjajo, da je tekma s Kuzbassom že pozabljena in da se zdaj osredotočajo le na nov obračun.

Preberi več
CEV

FAKEL NOVY URENGOY - ACH VOLLEY LJUBLJANA 3:1

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v Novem Urengoju odigrali tretjo tekmo skupinskega dela Lige prvakov. Po obetavnem začetku in dobljenem nizu so nato popustili in gostitelji so se s 3:1 veselili še druge letošnje zmage v najelitnejšem odbojkarskem tekmovanju.

Preberi več
Aleš Oblak

IZJEMNA ZMAGA ACH VOLLEYJA LJUBLJANA

Odbojkarji ACH Volleyja so na drugi tekmi elitne Lige prvakov v Hali Tivoli gostili ruskega prvaka Kuzbass Kemerevo in ga po petih napetih in izenačenih nizih premagali s 3:2.

Preberi več
Alen Hadžić

JUTRI V TIVOLIJU RUSKI PRVAK

Po prvi tekmi v Berlinu prejšnji torek je pred slovenskimi prvaki nov evropski izziv, tokrat jim bodo na nasprotni strani mreže stali odbojkarji Kuzbassa Kemerovo. Čeprav ne veljajo za favorite, motivacijo in zalet Ljubljančanom dajeta domača dvorana in vsaj 2.000 gledalcev.

Preberi več
CEV

BERLIN RECYCLING V.- ACH VOLLEY LJUBLJANA 3:0

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na prvi tekmi Lige prvakov gostovali v Berlinu, kjer jih je domača ekipa premagala s 3:0 (21, 15, 24). Naslednja preizkušnja najelitnejšega odbojkarskega tekmovanja bo že prihodnji teden v Tivoliju, ko bodo Ljubljančani gostili ruske prvake.

Preberi več