Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENCI BODO KVALIFIKACIJE IGRALI V IZMIRJU

S sedeža CEV so sporočili, da bodo kvalifikacije za olimpijske igre v odbojki na mivki, ki bodo potekale od 6. do 9. maja, gostili Izmir, Baden in Madrid. Slovenski odbojkarji in odbojkarice si bodo uvrstitev v finale evropskih kvalifikacij skušali priigrati v Turčiji.

Preberi več
CEV

SLOVENCI KLONILI PO PETIH NIZIH POLFINALA

Slovenska reprezentanca je izgubila polfinalni obračun kvalifikacij za olimpijske igre proti Franciji. Potem, ko so naši fantje že vodili z 2:0 v nizih, so se Francozi pobrali in prišli do zmage s 3:2 (13, 22, -14, -21, -9). Za Slovence so olimpijske sanje žal končane.

Preberi več
CEV

SLOVENCI V POLFINALU OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJ

Slovenska reprezentanca si je z drugo zaporedno zmago v kvalifikacijah za olimpijske igre že priigrala uvrstitev v polfinale. Potem, ko so Slovenci odpravili Belgijo, so se tokrat veselili zmage nad Nemčijo. Gostitelji turnirja v Berlinu so klonili z 2:3 (32, -20, 19, -21, -12).

Preberi več
CEV

NASLEDNJI TEKMECI SLOVENIJE BODO NEMCI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je kvalifikacije za olimpijske igre, ki potekajo v Berlinu, začela z zmago proti Belgiji. Naslednji tekmeci naših fantov bodo Nemci, ki so za uvod prepričljivo premagali Čehe. Obračun v dvorani Max-Schmeling se bo začel ob 20.10 uri.

Preberi več
CEV

SLOVENCI KVALIFIKACIJE ZAčELI Z ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih gosti Berlin, začela z zmago. Naša izbrana vrsta je obračun z Belgijo dobilo po treh nizih, s 3:0 (23, 26, 20). Po dnevu počitka se bodo naši fantje v torek pomerili z Nemčijo.

Preberi več
Aleš Oblak

PROTI BELGIJCEM PO POMEMBNO ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca jutri začenja s kvalifikacijami za olimpijske igre. Gostil jih bo Berlin, prvi tekmeci naše izbrane vrste bodo Belgijci. Po dnevu premora našo vrsto v okviru skupine A nato čakata še obračuna z Nemci in Čehi.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI ZA POPOTNICO ODPRAVILI NIZOZEMCE

Slovenska odbojkarska reprezentanca je v Mariboru odigrala še zadnje pripravljalno srečanje pred odhodom v Berlin, kjer se bodo v četrtek začele kvalifikacije za olimpijske igre. Naša izbrana vrsta je bila pred več kot 2700 gledalci od Nizozemske boljša s 3:1 (24, -16, 22, 29).

Preberi več
OZS

SLOVENCI NIZOZEMCEM VRNILI Z ISTO MERO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi pripravljalni tekmi pred nastopom na kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev na olimpijske igre v Tokiu s 3:1 (17, 21, -26, 14) premagala Nizozemsko. Naši odbojkarji so se tekmecem tako oddolžili za včerajšnji poraz.

Preberi več
Aleš Oblak

NIZOZEMCI ZA UVOD USPEšNEJšI

Slovenska reprezentanca je morala na prvi pripravljalni tekmi v okviru priprav na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bodo Slovenci odigrali med 5. in 10. januarjem v Berlinu, priznati premoč Nizozemski. V Areni Stožice so bili tekmeci uspešnejši s 3:0 (-22, -23, -22, 23*).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI žELIJO URESNIčITI SANJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Ljubljani in začela s pripravami na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bodo naši fantje odigrali med 5. in 10. januarjem v Berlinu. Pred odhodom v Nemčijo izbrano vrsto čakajo še tri pripravljalne tekme z Nizozemsko.

Preberi več