Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

SLOVENCI NOCOJ PROTI OLIMPIJSKIM PRVAKOM

Slovenska moška odbojkarska izbrana vrsta bo drevi odigrala drugo tekmo drugega dela svetovnega prvenstva v Italiji in Bolgariji. Naši fantje, ki se v Bologni borijo za uvrstitev med šest reprezentanc odbojkarskega mundiala, se bodo pomerili z olimpijski prvaki, Brazilci.

Preberi več
FIVB

OLIMPIJSKI PRVAKI PREMOČNI ZA SLOVENCE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala na odločilni tekmi svetovnega prvenstva v Italiji in Bolgariji priznati premoč Brazilcem. Olimpijski prvaki so bili boljši s 3:0 (22, 21,16), Slovenci imajo tako le še teoretične možnosti za uvrstitev med šest najboljših moštev.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI ŠE ENKRAT BOLJŠI OD BELGIJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je drugi del svetovnega prvenstva, v katerem nastopa le še šestnajst najuspešnejših reprezentanc, začela z zmago. Naši fantje so bili v napetem obračunu, s 3:0 (26, 26, 19) uspešnejši od Belgije in tako ostajajo v igri za uvrstitev med na

Preberi več
FIVB

SLOVENCI DRUGI DEL SP ZAČENJAJO PROTI BELGIJI

Slovenska moška izbrana vrsta bo jutri začela z nastopi na drugem delu svetovnega prvenstva in si proti Belgiji, Braziliji in Avstraliji skušala zagotoviti uvrstitev med najboljših šest reprezentanc na odbojkarskem mundialu. Za uvod se bodo naši fantje srečali z Belgijo.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI ZA ZAKLJUČEK PRVEGA DELA Z ITALIJO

Slovensko moško odbojkarsko reprezentanco danes čaka še zadnja tekma skupine A na svetovnem prvenstvu v Italiji in Bolgariji. Naši fantje, ki so doslej vknjižili tri zmage in en poraz, se bodo v Firencah pomerili z gostitelji prvenstva, Italijani.

Preberi več
FIVB

VSTOPNICE ZA DRUGI DEL SP SKORAJ ŽE POŠLE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je na svojem prvem nastopu na svetovnih prvenstvih uspela prebiti v drugi krog tekmovanja, ki ga bo igrala v Bologni, kjer se bo pomerila z Avstralijo, Belgijo in Brazilijo oz. Kanado. Vstopnice za nekatere obračune so še na voljo.

Preberi več
FIVB

ITALIJANI SLOVENCEM ZADALI DRUGI PORAZ NA SP

Slovenska reprezentanca je morala na peti tekmi svetovnega prvenstva priznati premoč Italiji. Gostitelji prvenstva so bili boljši s 3:1 (-23,19, 13, 18) in so v skupini A ostali edina neporažena ekipa. Naša izbrana vrsta je osvojila 3. mesto in se uvrstila med najboljših 16 ekip.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PROTI ARGENTINI KLONILI V PETEM NIZU

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na četrti tekmi svetovnega prvenstva v Italiji in Bolgariji doživela prvi poraz. Naši odbojkarji so morali priznati premoč Argentini, sicer sedmi reprezentanci sveta, ki je bila boljša s 3:2 (18, -22, -27, 17, 13).

Preberi več
FIVB

NASLEDNJI TEKMEC SLOVENCEV BO ARGENTINA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji začela s tremi zaporednimi zmagami. Naši fantje so po vrsti odpravili Dominikansko republiko, Japonsko in Belgijo, njihov četrti tekmec bo Argentina, sicer 7. reprezentanca s svetovne lestvici.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PROTI BELGIJI PO TRETJO ZMAGO NA SP

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo danes na svetovnem prvenstvu v Italiji in Bolgariji igrala že tretjo tekmo. Po zmagah nad Dominikansko republiko in Japonsko, se bo naša izbrana vrsta v Firencah srečala z Belgijo. Obračun se bo začel ob 17. uri.

Preberi več