Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENCI NA JAPONSKEM ZAčENJAJO LIGO NARODOV

Slovenska moška članska odbojkarska reprezentanca sredi prihodnjega tedna začenja nastope v ligi narodov. Uvodni turnir prvega dela omenjenega tekmovanja bo gostila japonska Nagoja.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENCI DOBILI NASPROTNIKE V LIGI NARODOV

Slovenska reprezentanca v odbojki sede se pripravlja na nastope v srebrni ligi narodov, ki jo bo med 19. in 21. majem gostila Velika Britanija. V Nottinghamu se bodo naši odbojkarji za najvišja mesta borili z gostitelji, Italijani, Madžari, Poljaki in Latvijci.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE DO BRONA V ZLATI LIGI NARODOV

V Šempetru v Savinjski dolini se je zaključilo tekmovanje v zlati ligi narodov v odbojki sede, na katerem je slovenska ženska reprezentanca osvojila bronasto odličje. Zlato je šlo v roke Italijankam, srebro pa Ukrajinkam.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE V BOJ ZA BRONASTO ODLIčJE

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je drugi dan tekmovanja v zlati ligi narodov, ki jo gosti Šempeter, izgubila z Ukrajino in Italijo. Z izkupičkom dveh zmag in dveh porazov se bodo naša dekleta v nedeljo podala v boj za bronasto kolajno.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE ZLATO LIGO NARODOV ZAčELE Z ZMAGAMA

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je zlato ligo narodov v Šempetru začela z dvema zmagama. Naše odbojkarice so bile uvodoma s 3:0 (13, 18, 14) boljše od Poljakinj, v nadaljevanju pa so s 3:2 (-11, 21, 16, -17, 11) odpravile še Nemke.

Preberi več
World ParaVolley

PRED SLOVENKAMI PRVI REPREZENTANčNI NASTOP

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede bo od petka do nedelje nastopala v zlati ligi narodov, ki jo bo gostil Šempeter. Uvodni obračun bodo izbranke Simona Božiča igrale proti Poljski, zatem se bodo pomerile še z Nemčijo, Ukrajino in Italijo.

Preberi več
FIVB

ZNAN RAZPORED TURNIRJEV LIGE NARODOV

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je objavila razpored turnirjev elitne Lige narodov za leto 2023. V njej bo zopet nastopila tudi slovenska moška reprezentanca, ki se bo za najvišja mesta borila na Japonskem, v Franciji in na Filipinih.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI PO PORAZU S POLJSKO BREZ FINALA

Slovenska odbojkarska reprezentanca je morala na četrti in hkrati tudi zadnji tekmi tretjega turnirja elitne Lige narodov v Gdansku s 3:1 (14, 23, -23, 17) priznati premoč Poljski. Naša izbrana vrsta se tako ni uvrstila na zaključni turnir najboljših osmih reprezentanc v Bologni.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V VNL KLONILI PROTI IRANCEM

Slovenski odbojkarji so na tretji tekmi tretjega turnirja Lige narodov, ki ga gosti Gdansk, po zmagah nad Srbijo in Bolgarijo izgubili z Iranci, ki so se veselili zmage s 3:0 (24, 14, 21). Zadnji obračun našo izbrano vrsto čaka v nedeljo proti Poljski. V

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI BOLJšI TUDI OD BOLGAROV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi tretjega turnirja elitne Lige narodov v Gdansku nanizala drugo zmago. Varovanci Marka Lebedewa so bili s 3:1 (22, -22, 18, 16) boljši od Bolgarov. Že jutri, ob 17. uri, bodo Slovenci igrali pomembno tekmo proti Iranu.

Preberi več