Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

KOVAČIČ IN KOZAMERNIK POVSEM V VRHU

Slovenska odbojkarska reprezentanta Jani Kovačič in Jan Kozamernik sta navdušila s svojimi predstavami na svetovnem prvenstvu v Italiji in Bolgariji. Statistični podatki po prvem in drugem delu ju namreč uvrščajo med najboljše odbojkarje prvenstva.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI NA SVETOVNEM PRVENSTVU NA KONCU 9.

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je svoje prvo svetovno prvenstvo zaključila na 9. mestu. Naši odbojkarji so na odbojkarskem mundialu, ki ga skupaj gostita Italija in Bolgarija, vknjižili štiri zmage in štiri poraze.

Preberi več
FIVB

ZA SLOVO OD SP ŠE PROTI AVSTRALCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo danes, ob 17. uri, odigrala še zadnjo tekmo na svetovnem prvenstvu v Italiji in Bolgariji. Naši odbojkarji se bodo pomerili z Avstralci in si skušali priigrati čim boljšo končno uvrstitev, ki bo pomembna za razvrstitev na lestvici.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PRVENSTVO ZAKLJUČILI S PORAZOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na svoji zadnji tekmi na svetovnem prvenstvu v Italiji in Bolgariji izgubila z Avstralijo. Naši fantje so morali tekmecem priznati premoč z 2:3 (23, -20, 19, -22, -11).

Preberi več
FIVB

SLOVENCI NOCOJ PROTI OLIMPIJSKIM PRVAKOM

Slovenska moška odbojkarska izbrana vrsta bo drevi odigrala drugo tekmo drugega dela svetovnega prvenstva v Italiji in Bolgariji. Naši fantje, ki se v Bologni borijo za uvrstitev med šest reprezentanc odbojkarskega mundiala, se bodo pomerili z olimpijski prvaki, Brazilci.

Preberi več
FIVB

OLIMPIJSKI PRVAKI PREMOČNI ZA SLOVENCE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala na odločilni tekmi svetovnega prvenstva v Italiji in Bolgariji priznati premoč Brazilcem. Olimpijski prvaki so bili boljši s 3:0 (22, 21,16), Slovenci imajo tako le še teoretične možnosti za uvrstitev med šest najboljših moštev.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI ŠE ENKRAT BOLJŠI OD BELGIJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je drugi del svetovnega prvenstva, v katerem nastopa le še šestnajst najuspešnejših reprezentanc, začela z zmago. Naši fantje so bili v napetem obračunu, s 3:0 (26, 26, 19) uspešnejši od Belgije in tako ostajajo v igri za uvrstitev med na

Preberi več
FIVB

SLOVENCI DRUGI DEL SP ZAČENJAJO PROTI BELGIJI

Slovenska moška izbrana vrsta bo jutri začela z nastopi na drugem delu svetovnega prvenstva in si proti Belgiji, Braziliji in Avstraliji skušala zagotoviti uvrstitev med najboljših šest reprezentanc na odbojkarskem mundialu. Za uvod se bodo naši fantje srečali z Belgijo.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI ZA ZAKLJUČEK PRVEGA DELA Z ITALIJO

Slovensko moško odbojkarsko reprezentanco danes čaka še zadnja tekma skupine A na svetovnem prvenstvu v Italiji in Bolgariji. Naši fantje, ki so doslej vknjižili tri zmage in en poraz, se bodo v Firencah pomerili z gostitelji prvenstva, Italijani.

Preberi več
FIVB

VSTOPNICE ZA DRUGI DEL SP SKORAJ ŽE POŠLE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je na svojem prvem nastopu na svetovnih prvenstvih uspela prebiti v drugi krog tekmovanja, ki ga bo igrala v Bologni, kjer se bo pomerila z Avstralijo, Belgijo in Brazilijo oz. Kanado. Vstopnice za nekatere obračune so še na voljo.

Preberi več