Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

POKAL SLOVENIJE - PRIJAVE

Odbojkarska zveza Slovenije obvešča, da se je preko platforme moja.odbojka.si možno prijaviti za tekmovanje v Pokalu Slovenije za sezono 2020/21. OPOZORILO: Nobena od ekip ni avtomatsko prijavljena na tekmovanje.

Preberi več
Matevž Ambrožič

CALCIT VOLLEY V KRANJU NAJPREPRIčLJIVEJšI

Pokal Kranja 2020 je bil v svoji 16. izvedbi na sporedu nekoliko prej kot običajno, saj se bo tudi uradna sezona s tekmami Sportklub prve odbojkarske lige začela že 19. septembra.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI TEKMECI SLOVENSKIH KLUBOV

Na sedežu Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) je potekal žreb evropskih odbojkarskih pokalov, v katerih bo v letošnji sezoni nastopilo pet slovenskih klubov.

Preberi več
Klemen Brumec

ZA UVOD V PRVENSTVO žE PRVA DERBIJA

Slovensko odbojkarsko prvenstvo se bo s tekmami 1.kroga Sportklub prve odbojkarske lige v moški in ženski konkurenci začelo v soboto, 19. septembra, ko se bodo najboljša slovenska moštva podala v boj za lovoriko. Naslov prvakov bosta branila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

ZA UVOD V PRVENSTVO SLOVENSKI DERBI

Iz srednjeevropskega združenja MEVZA so sporočili, da bomo v srednjeevropski ligi (MEL) za moške v prihajajoči sezoni spremljali obračune osmih ekip iz Avstrije, Slovenije in Hrvaške. Slovenske barve bodo zastopali ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in OK Merkur Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

PREDSTAVITVE EKIP 1A. DOL

V letošnjem odbojkarskem prvenstvu bomo najboljše slovenske ekipe spremljali v Sportklub prvi odbojkarski ligi. Naslov državnih prvakov bodo branili odbojkarji ACH Volley Ljubljana, pri ženskah bodo lovoriko skušale ubraniti odbojkarice Calcit Volleyja.

Preberi več
OZS

ROPRET PODELIL POKALE IN MEDALJE

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret, je v prostorih OZS podelil pokale in medalje predstavnikom najboljših ekip v letošnjem prvenstvu, v 1. Sportklub odbojkarski ligi.

Preberi več
Aleš Oblak

RAZPIS TEKMOVANJA ZA NASTOPANJE V 3. DOL

Tekmovanje članov in članic v 3. Državni odbojkarski ligi (tekmovalna sezona 2020/2021) bo v moški in v ženski konkurenci potekalo v obliki enotne lige ali v dveh ligah (vzhod in zahod) s po največ 12 člani. OZS zbira prijave v tekmovanje.

Preberi več
Nino Verdnik

SPREMEMBE V ODBOJKARSKEM PRVENSTVU

Odbojkarska zveza Slovenije je klubom predstavila nov sistem tekmovanja v okviru državnega prvenstva. Slednje se bo v prvoligaški konkurenci po novem odvijalo po trikrožnem sistemu in z dvema prvima ligama, v prvenstvu pa bodo že od samega začetka nastopale vse ekipe.

Preberi več
Aleš Oblak

BENO BOžIč OSTAJA TRENER VSAJ šE ENO LETO

V odbojkarskem klubu SIP Šempeter so aktivnosti na novo sezono 2020/21 v polnem teku, iz kluba pa so tudi sporočili, da bo žensko ekipo, ki je letošnje prvenstvo zaključila na tretjem mestu, še vsaj eno leto vodil Beno Božič.

Preberi več