Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

KANADA PROTI SLOVENIJI BREZ PRAVIH MOžNOSTI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov slavila v obračunu s Kanado in si z rezultatom 3:0 (22, 19, 22) priigrala še peto zmago. Jutrišnji tekmec Slovenije bo Francija, srečanje se bo začelo ob 13. uri.

Preberi več
CEV

SREBRNA EVROPSKA LIGA

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo 11. in 12. junija nastopila na zaključnem turnirju srebrne evropske lige v Mariboru. Naše odbojkarice si bodo skušale v boju z BIH, Portugalsko in Avstrijo zagotoviti preboj v zlato evropsko ligo. Prenosi: Sportklub in Eurovolley.tv

Preberi več
FIVB

TRIJE SLOVENCI MED NAJBOLJšIMI V VNL

Statistični podatki po šestih odigranih obračunih v Ligi narodov v sam vrh lestvice najboljših posameznikov uvrščajo slovenskega prostega igralca Janija Kovačiča, podajalca Gregorja Ropreta in srednjega blokerja Jana Kozamernika.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V VNL PROTI KANADI, FRANCIJI IN RUSI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Riminiju igrala sedmo tekmo elitne Lige narodov. Naša izbrana vrsta se bo pomerila s Kanado, v četrtek in petek bosta sledila še obračuna s Francijo in Rusijo.

Preberi več
Marko Vanovšek

SLOVENKE S šE šESTO ZMAGO POTRDILE PRVO MESTO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela srebrne evropske lige zabeležila še šesto zmago. S 3:1 (22, 22, -30, -19, 15) je bila uspešnejša od Avstrije in osvojila prvo mesto v skupini.

Preberi več
FIVB

ZA SLOVENCE NEMCI TOKRAT PREVISOKA OVIRA

Slovenski odbojkarji so morali po štirih zaporednih zmagah v elitni Ligi narodov na šesti tekmi turnirja v Riminiju priznati premoč Nemcem, ki so slavili z 1:3 (19, -20, -21,). Po treh dneh premora se bo naša vrsta v sredo pomerila s Kanado.

Preberi več
CEV

SLOVENKE šE DO PETE ZAPOREDNE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je s peto zaporedno zmago le še potrdila prvo mesto v skupini A srebrne evropske lige. Naše odbojkarice so bile na domačem igrišču v Mariboru s 3:0 (14, 19, 13) uspešnejše od Luksemburžank. Jutri se bodo pomerile še z Avstrijo.

Preberi več
FIVB

NA TURNIRJU VNL V RIMINIJU PADLA šE ARGENTINA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov zabeležila še četrto zaporedno zmago. Naša izbrana vrsta je bila s 3:0 (19, 22) uspešnejša od Argentine. Jutri, ob 12. uri, bodo naši fantje igrali še tretjo tekmo v nizu, tekmec bo Nemčija.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V SREBRNI LIGI OSTAJAJO NEPORAžENE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca v srebrni evropski ligi ostaja neporažena. Na drugem turnirju, ki se je danes začel v Mariboru, so naša dekleta s 3:1 (-22, 11, 19, 20) premagala Izraelke in se veselila četrte zaporedne zmage.

Preberi več
CEV

SLOVENKE žELIJO POTRDITI PRVO MESTO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo od 4. do 6. junija v Mariboru nastopila na drugem turnirju skupine A srebrne evropske lige. Naše odbojkarice, ki so se iz Luksemburga vrnile s tremi zmagami in polnim izkupičkom, se bodo za uvod pomerile z Izraelom.

Preberi več