Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

PORAZ PROTI LATVIJI BREZ POMENA

Slovenska moška reprezentanca do 17 let je v Tirani odigrala zadnjo tekmo skupinskega dela evropskega prvenstva, ki pa ni več odločala o ničemer. Kljub porazu z 1:3 (-24, 23, -19, -22) proti Latviji si je namreč naša vrsta že včeraj zagotovila uvrstitev v polfinale.

Preberi več
CEV

SLOVENCI PROTI RUSOM KLONILI PO PETIH NIZIH

Mladi slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu do 17 let po treh zaporednih zmagah doživeli prvi poraz. Po hudem boju so bili od njih z 2:3 (19:25, 25:23, 18:25, 25:23, 13:15) boljši Rusi. Jutrišnji tekmec naše vrste bo Latvija.

Preberi več
CEV

V TIRANI SLOVENCI SLAVILI šE TRETJIč

Slovenska reprezentanca do 17 let si je na tretji tekmi evropskega prvenstva v Tirani priigrala še tretjo zmago. Po Albaniji in Turčiji je s 3:1 (27, 20, -14, 23) padla še Belgija. Jutri bo na prvenstvu prost dan, v sredo se bodo naši odbojkarji pomerili z Rusi.

Preberi več
CEV

PRVA ZMAGA SLOVENCEV V TIRANI

Slovenski odbojkarji so evropsko prvenstvo do 17 let začeli z zmago. S 3:0 (6, 11, 11) so odpravili svoje vrstnike iz Albanije. Jutri jih ob 17.30 čaka srečanje proti Turčiji.

Preberi več
OSSRB

SLOVENCI ZA UVOD V EP PROTI ALBANIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca do 17 let bo med 10. in 18. julijem igrala na evropskem prvenstvu v Tirani. V skupini A EuroVolleyU17M se bodo med seboj merile Albanija, Belgija, Latvija, Rusija, Turčija in Slovenija.

Preberi več
FIVB

ZA UVOD V EUROVOLLEY S ČEšKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo septembrsko evropsko prvenstvo, ki ga bodo skupaj gostile Poljska, Češka, Finska in Estonija in na katerem bo branila srebrno odličje, začela z obračunom proti Češki.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE čETRTE V ZLATI LIGI NARODOV

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je v zlati ligi narodov, ki jo je gostil nizozemski Assen, osvojile četrto mesto. Slavile so Američanke, v boju za bron pa so bile od naših odbojkaric uspešnejše Ukrajinke.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI SE BODO BORILI ZA BRON

Slovenski odbojkarji so morali v polfinalu elitne Lige narodov v Riminiju priznati premoč Poljski. Aktualni svetovni prvaki so bili uspešnejši s 3:0 (22, 21, 23) in bodo v velikem finalu igrali proti Braziliji. Slovence jutri, ob 11.30, proti Franciji čaka obračun za bron.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PROTI POLJAKOM PO FINALE VNL

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri igrala polfinale elitne Lige narodov proti Poljski in se podala v boj za odličja. Naša izbrana vrsta se bo s trikratnimi in aktualnimi svetovnimi prvaki pomerila ob 15. uri.

Preberi več
FIVB

SLOVENIJA šESTA, SLOVENCI šE NAPREJ ODLIčNI

Slovenski odbojkarji so z dvanajstimi zmagami in tremi porazi kot tretjeuvrščena reprezentanca zaključili redni del Lige narodov. Ob tem so na svetovni lestvici napredovali na visoko šesto mesto, naši reprezentanti pa so še naprej odlični tudi glede na individualno statistiko.

Preberi več