Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

PO LETU PREMORA ČRNUčANI PONOVNO MED ELITO

Po lanskem doseženem 2. mestu v 1B. ligi se bo ekipa OK Črnuče, po spletu okoliščin, jeseni znova merila v najvišjem rangu slovenske odbojke 1A. ligi.

Preberi več
OK Merkur Maribor

MARIBORČANI ZAČELI PRIPRAVE NA NOVO SEZONO

Odbojkarski klub Merkur Maribor je v ponedeljek, 2. avgusta, pričel s pripravami na novo sezono 2021/2022. Minulo je ekipa zaključila odlično, saj je po 28-ih letih osvojila državni naslov in 2. mesto v srednjeevropski ligi MEVZA.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZAČEL S PRIPRAVAMI

V klubu ACH Volley Ljubljana sporočajo, da so začeli priprave na prihajajočo sezono. V gnezdu oranžnih zmajev pozdravljajo veliko novih imen, tako v strokovnem štabu, kot tudi pri igralski zasedbi.

Preberi več
Aleš Oblak

ČRNUČANI ZOPET MED ELITO SLOVENSKE ODBOJKE

Odbojkarje Črnuč bomo v prihajajoči sezoni znova lahko spremljali v Prvi Sportklub odbojkarski ligi. Po odločitvi Hoč, da bodo v sezoni 2021/22 nastopale v 1B. ligaški konkurenci, je namreč mesto med slovensko odbojkarsko elito pripadlo ljubljanskemu moštvu.

Preberi več
Aleš Oblak

GASPARINI IN KLOBUčAR OSTAJATA V CALCITU

V taboru slovenskih pokalnih zmagovalcev, Calcit Volleyja, so najprej rešili vprašanje trenerja, v novi sezoni jih bo vodil njihov nekdanji igralec, Matija Pleško, še najmanj leto dni pa bosta kamniški dres nosila reprezentanta Mitja Gasparini in Jan Klobučar.

Preberi več
OZS

NASLOV CALCIT VOLLEYJU IN MERKUR MARIBORU

Zaključilo se je državno prvenstvo za sezono 2020/21. Odbojkarice Calcit Volleyja so v finalni seriji proti Novi KBM Branik ubranile naslov slovenskih prvakinj, prve lovorike po sezoni 1992/93 pa so se z zmago nad ACH Volleyjem Ljubljana veselili odbojkarji Merkur Maribora.

Preberi več
OK Merkur Maribor

MERKUR MARIBOR DRžAVNI PRVAK

Odbojkarji Merkur Maribora so osvojili naslov državnih prvakov, prvega po sezoni 1992/93. Na peti tekmi velikega finala Sportklub prve odbojkarske lige so na domačem parketu s 3:2 premagali sedemnajstkratne slovenske prvake, ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Klemen Brumec

PO PREMORU SE NADALJUJE ZAKLJUčEK DP

Jutri, v četrtek, bosta drugi obračun za tretje mesto odigrala SIP Šempeter in Gen-I Volley, v soboto pa se bo po premoru nadaljeval tudi veliki finale tako v moški kot ženski konkurenci. V ženskem delu z 2:0 v zmagah vodi Calcit Volley, v moškem pa z 1:0 ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

FINALNI TEKMI DRžAVNEGA PRVENSTVA 17. APRILA

OZS je določila termine preostalih tekem finala državnega prvenstva za ženske in moške, prav tako pa tudi obračunov za bronasto odličje. Prvi srečanji bosta 17. aprila, pred tem mora OZS pridobiti le še soglasja nacionalnih zvez za podaljšanje mednarodnih certifikatov tujcem.

Preberi več
OZS

POZIV KOLEKTIVNIH PANOžNIH šPORTNIH ZVEZ

Hokejska, košarkarska, nogometna, odbojkarska in rokometna zveza smo na Vlado Republike Slovenije naslovile skupni poziv vezan na najnovejše predvidene spremembe pri izvajanju športnih programov.

Preberi več