Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI JUTRI PROTI NIZOZEMSKI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca z jutrišnjim obračunom proti Nizozemski začenja drugi turnir elitne Lige narodov. Srečanje v dvorani Smart Araneta Coliseum v Quezon Cityju se bo začelo ob 9. uri.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI PRISPELI NA FILIPINE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je po dolgem potovanju prispela na Filipine, ki bodo prizorišče drugega turnirja elitne Lige narodov. Slovenci se bodo v Quezon Cityju med 21. in 26. junijem pomerili z Nizozemci, Argentinci, Italijani in Japonci.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE JUTRI šE PROTI PORTUGALKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru igrala tekmo 6. kroga srebrne evropske lige proti Portugalski. Po porazu s 3:2 v gosteh proti Estoniji se naša dekleta od domačih navijačev želijo posloviti z zmago.

Preberi več
CEV

SAšO ŠTALEKAR ODSLEJ ZA BR VOLLEYS

Slovenski odbojkarski reprezentant Sašo Štalekar bo kariero nadaljeval v Nemčiji. Potem, ko je v letošnji sezoni s Panathinaikosom osvajal lovorike v grških tekmovanjih, ga bomo prihodnji dve sezoni spremljali v dresu moštva BR Volleys iz Berlina.

Preberi več
OZS

NA PRIPRAVAH OBE MLADI REPREZENTANCI

Slovenska reprezentanca deklet do 17 let se je zbrala v Kranjski Gori, kjer bo opravila del priprav na julijsko evropsko prvenstvo na Češkem. Selektor Boris Klokočovnik ima na voljo 14 odbojkaric.

Preberi več
CEV

ESTONKE PO PETIH NIZIH STRLE ODPOR SLOVENK

Slovenske odbojkarice so v Tartuju igrale tekmo 5. kroga srebrne evropske lige in morale po petih nizih in več kot dveh urah obračuna priznati premoč Estonkam, ki so bile boljše s 3:2 (25, 20, -25, -23, 10). V soboto se bo naša izbrana vrsta v Mariboru pomerila s Portugalsko.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčENJA SE DRUGI DEL EVROPSKE LIGE

Slovenske odbojkarice bodo jutri v Tartuju igrale prvo tekmo drugega dela srebrne evropske lige, v kateri so doslej zabeležile dve zmagi in dva poraza. Uvodoma se bo naša izbrana vrsta srečala z Estonijo, že v soboto pa bo v Mariboru gostila Portugalsko.

Preberi več
VolleyballWorld

ŽIGA ŠTERN ODSLEJ ZA FRIEDRICHSHAFEN

Slovenski odbojkarski reprezentant Žiga Štern bo v prihodnji sezoni igral za nemškega podprvaka VfB Friedrichshafen. Po treh sezonah v grškem prvenstvu je pred 28-letnim Bistričanom zdaj nov izziv, njegove predstave pa bomo spremljali tudi v elitni Ligi prvakov.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V VNL BOLJšI šE OD KITAJCEV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov prišla do nove zmage. Naša izbrana vrsta je v Brasilii s 3:1 (15, 20, -18, 25) odpravila Kitajsko. Drugi turnir VNL bo med 21. in 26. junijem v Quezon Cityju na Filipinih.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI DO PREPRIčLJIVE ZMAGE NAD AVSTRALCI

Slovenski odbojkarji so v 3. krogu elitne Lige narodov prepričljivo, s 3:0 (22, 20, 21), premagali Avstralijo. Že ob 23. uri jih čaka nov obračun, ko se bodo v Brasilii pomerili s Kitajsko.

Preberi več