Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

SLOVENCI DOMOV Z DOBRIMI UVRSTITVAMI

Slovenski odbojkarji na mivki imajo za seboj pester tekmovalni teden, saj so naše najboljše dvojice nastopile na turnirjih svetovne serije v Pragi in Budimpešti, od koder se vračajo z dobrimi uvrstitvami. V Nemčiji je istočasno potekal še turnir serije King of the Court.

Preberi več
Aleš Oblak

NAšI ODBOJKARJI TUDI V IZLOčILNIH BOJIH

Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta se v Pragi uvrstila v izločilne boje, jutri bosta v Budimpešti tekmovala tudi Črt Bošnjak in Danijel Pokeršnik, medtem ko so Nina Lovšin in Špela Morgan ter Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin zaključile z nastopi.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKI USPEšNI V KVALIFIKACIJAH

Slovenski odbojkarici na mivki Nina Lovšin in Špela Morgan sta se z dvema zmagama v kvalifikacijah uvrstili na glavni del turnirja svetovne serije v Budimpešti.

Preberi več
Aleš Oblak

JANčARJEVA IN KREGARJEVA BREZ GLAVNEGA DELA

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Klara Kregar sta nastopili v kvalifikacijah turnirja svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star v Sofiji, a se žal nista uspeli prebiti skozi kvalifikacije.

Preberi več
Aleš Oblak

KOšENINA IN BRAčKO NA KONCU DO SREBRA

Slovenska odbojkarja na mivki Alan Košenina in Rok Bračko sta na turnirju svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana by I feel Slovenia osvojila srebrno odličje. Od njiju sta bila s 14:21 in 12:21 uspešnejša Litovca Audrius Knasas in Patrikas Stankevicius.

Preberi več
Aleš Oblak

KOšENINA IN BRAčKO V BOJU ZA ODLIčJA

Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani poteka turnir svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem so pred nami le še obračuni za najvišja mesta. V boj za odličja se podajata tudi Slovenca Alan Košenina in Rok Bračko.

Preberi več
Aleš Oblak

MED NAJBOLJšIMI ZA ZDAJ LE KOšENINA IN BRAčKO

V Črnučah se je danes odvijal skupinski del tekmovanja turnirja svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour 1 Star Ljubljana by I fell Slovenia, na katerem je v močni konkurenci nastopilo osem slovenskih dvojic. V četrtfinale sta se že uvrstila Alan Košenina in Rok Bračko, ž

Preberi več
OZS

TURNIR SVETOVNE SERIJE V LJUBLJANI

Pogačarjev trg v Ljubljani in Športni park Ludus bosta med 29. julijem in 1. avgustom prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki. Na OZS so za zbrali rekordnih 126 prijav iz 30 držav. V okviru turnirja bo potekalo tudi Sberbank finale državnega prvenstva za mlade.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANO PRIHAJA NOV SPEKTAKEL NA MIVKI

Ljubljana bo od četrtka do nedelje prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour 1Star Ljubljana by I feel Slovenia, na katerem se bo v boj za najvišja mesta v močni konkurenci podalo osem slovenskih dvojic, na čelu s slovenskimi prvaki.

Preberi več
FIVB

POKERšNIK IN BOšNJAK V LEUVNU DO BRONA

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki so navdušili z dobrimi predstavami na turnirjih svetovne serije v Ruandi in Belgiji. Danijel Pokeršnik in Črtomir Bošnjak sta v Leuvnu osvojila odličje, Tjaša Kotnik in Tajda Lovšin pa sta bili v Rubavuju peti.

Preberi več