Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENSKI KLUBI JUTRI V EVROPSKIH POKALIH

V evropskih pokalih bomo ta teden lahko spremljali predstave štirih slovenskih klubov. V ligi prvakov se bosta preizkusila slovenska prvaka, ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley, v pokalu CEV osmina finala čaka SIP Šempeter, v pokalu CEV Challenge bo igral Calcit Volley.

Preberi več
Nova KBM Branik

NOVA KBM BRANIK V MEHURčKU V CARIGRADU

Odločitev Evropske odbojkarske konfederacije, da se tudi pokal CEV igra v tako imenovanem mehurčku, je vplivala tudi na razpored tekmovanja slovenskih podprvakinj, Nove KBM Branik, ki se bo s tekmicami, nemškim Dresdnerjem, pomerila v Carigradu.

Preberi več
CEV/Aleš Oblak

V EVROPSKIH POKALIH šE VSE SLOVENSKE EKIPE

Najboljše slovenske ekipe že z nestrpnostjo čakajo na tekme v evropskih pokalih, svojo sezono pa je z včerajšnjo zmago odprl Calcit Volley. Liga prvakov z ACH Volleyjem Ljubljana in Calcit Volleyjem se bo začela 8. decembra, ko bo prvi obračun igral tudi SIP Šempeter.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANI V OSMINI FINALA POKALA CHALLENGE

Odbojkarji Calcit Volleyja so tudi na povratni tekmi prvega kroga pokala Challenge v svoji dvorani premagali skopski Vardar s 3:0 (16, 17, 17). Ker so tudi na torkovi tekmi slavili brez izgubljenega niza, so se zanesljivo uvrstili v osmino finala.

Preberi več
Klemen Brumec

LE šE ZMAGO ZA OSMINO FINALA CALCITA

Odbojkarji Calcit Volleyja so v svoji prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge gostili ekipo Vardar iz Skopja. S 3:0 (12, 15, 17) so zmagali Kamničani. Povratna tekma bo na sporedu že v sredo, 18. novembra, prav tako ob 20. uri v športni dvorani Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

MAKEDONSKA ODBOJKA VSELEJ NEUGODNA

Odbojkarji Calcit Volleyja se v miru pripravljajo na tekmi prvega kroga evropskega pokala Challenge. V torek in sredo bodo v svoji športni dvorani, seveda brez prisotnosti gledalcev, gostili lani najboljšo makedonsko ekipo, Vardar iz Skopja.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠEMPETRANKE V OSMINI FINALA POKALA CEV

Odbojkarice SIP Šempetra bodo igrale v osmini finala evropskega pokala CEV Cup. Savinjčanke, ki so v lanski sezoni osvojile tretje mesto v državnem prvenstvu, so namreč brez boja izločile Pölkky Kuusamo in se uvrstile v nadaljnje tekmovanje.

Preberi več
CEV

POLJAKINJE SO BILE V LODžU PREMOčNE

Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij lige prvakinj v gosteh izgubile proti ekipi LKS Commercecon Lodž z 0:3 (-18, -11, -17). Povratna tekma bo na sporedu v sredo, 14. oktobra, ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik.

Preberi več
OK Kamnik

ZAGREBčANKE PRVA OVIRA DO LIGE PRVAKINJ

Slovenske državne prvakinje so uspešno začele sezono v Sportklub prvi odbojkarski ligi – ženske, saj so v Šempetru brez izgubljenega niza ugnale vedno neugodni SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI TEKMECI SLOVENSKIH KLUBOV

Na sedežu Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) je potekal žreb evropskih odbojkarskih pokalov, v katerih bo v letošnji sezoni nastopilo pet slovenskih klubov.

Preberi več