Odbojkarska zveza Slovenije
 
arhiv

NA NIZOZEMSKEM SE ZAčENJA EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenski odbojkarji na mivki na Nizozemskem začenjajo z nastopi na evropskem prvenstvu do 22 let. V moški konkurenci bosta nastopila Dino Vinkovič in Rok Bračko, pri ženskah bomo spremljali Majo Marolt in Živo Javornik.

Preberi več
Start-photo.bg

SLOVENCI ZA UVOD V VNL Z AMERIčANI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v noči na sredo v Brasilii igrala uvodno tekmo elitne Lige narodov. Tekmeci Slovencev bodo Američani, ki napovedujejo boj za odličje, v našem taboru pa si želijo prve nasprotnike premagati s svojo značilno igro.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V čETRTEM KROGU Z ESTONKAMI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se bo v četrtem krogu srebrne evropske lige pomerila z Estonijo. Naša dekleta bodo tekmice gostila v Mislinji, obračun se bo začel ob 19.30 uri, s prenosom na Sportklub 2.

Preberi več
MEVZA

MLADE SLOVENKE NA PRIPRAVAH V ZREčAH

Slovenska ženska reprezentanca do 17 let se je zbrala v Zrečah, kjer bo opravila del priprav na evropsko prvenstvo, ki bo od 16. do 24. julija v čeških mestih Prostejov in Hradec Kralove.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PO PETIH NIZIH BOLJšE OD ESTONIJE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na četrti tekmi srebrne evropske lige pred domačimi navijači v Mislinji s 3:2 (18, -18, -23, 22, 11) boljše od Estonije in se veselila druge zmage.

Preberi več
FIVB

URNAUT V PRIHODNJI SEZONI NA JAPONSKEM

Kapetan slovenske moške odbojkarske reprezentance Tine Urnaut bo kariero nadaljeval na Japonskem. V prihodnji sezoni bo nosil dres tamkajšnjega prvoligaša JTEKT Stings.

Preberi več
CEV

SLOVENIJA KLONILA TUDI PROTI PORTUGALSKI

Slovenska ženska reprezentanca je morala v tretjem krogu srebrne evropske lige priznati premoč Portugalski. Domačinke so bile boljše prepričljivo, s 3:0 (21, 14, 22). Naslednjo tekmo bodo varovanke Marka Bonitte igrale že v soboto, ko bodo v Mislinji gostile Estonijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE NA TRETJI TEKMI PROTI PORTUGALSKI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo na Portugalskem igrala tretjo tekmo srebrne evropske lige. Naša dekleta so doslej zabeležila zmago proti Luksemburgu in poraz proti Švedski, na jutrišnjem obračunu pa si v našem taboru želijo polnega izkupička.

Preberi več
SittingVolleyball

SLOVENCI DOBRO IGRALI V SARAJEVU

Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede je pretekli vikend tekmovala na mednarodnem turnirju Sarajevo Open in v močni konkurenci prikazala igro na visoki ravni.

Preberi več
OSSRB

SLOVENCI PRED VNL šE DVAKRAT Z BOLGARIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je zjutraj odpotovala v Sofijo, kjer bo jutri in v sredo odigrala pripravljalni tekmi z Bolgarijo. Za našo vrsto bosta to zadnja preizkusa pred začetkom Lige narodov, v okviru katere naše fante prvi obračuni čakajo v Braziliji.

Preberi več