Odbojkarska zveza Slovenije
 
ParaVolley Europe

V ŠEMPETRU NAJBOLJšE EVROPSKE REPREZENTANCE

Šempeter v Savinjski dolini bo od 28. aprila do 1. maja prizorišče turnirja zlate lige narodov v odbojki sede za ženske, naša izbrana vrsta pa bo tekmovanje najvišje ravni skušala izkoristiti kot čim boljšo pripravo za svetovno prvenstvo, ki bo konec maja na Kitajskem.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE BODO IGRALE NA SVETOVNEM PRVENSTVU

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede bo nastopila na svetovnem prvenstvu, ki ga bo maja prihodnje leto gostila Kitajska. Naša dekleta so si nastop med svetovno elito zagotovila na podlagi visoke uvrstitve na svetovni lestvici.

Preberi več
SLO paravolley

SIP ŠEMPETER DRžAVNI PRVAK V ODBOJKI SEDE

V Braslovčah se je odvijalo državno prvenstvo v odbojki sede, na katerem se je med seboj pomerilo šest slovenskih klubov, naslova državnih prvakov se je veselil SIP Šempeter pred IŠD Samorastnik in IŠD Maxi.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE NA EVROPSKEM PRVENSTVU DO 4. MESTA

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je evropsko prvenstvo, ki ga je gostila Turčija, zaključila na 4. mestu. V boju za bronasto odličje so morala naša dekleta po izenačenem obračunu z 0:3 (21, 20, 21) priznati premoč Nemkam.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE ZA BRON, MOšKA VRSTA DO 12. MESTA

Slovenska reprezentanca v odbojki sede se na evropskem prvenstvu v Turčiji podaja v boj za bron. V polfinalu naša dekleta niso bila kos Rusinjam, ki so bile boljše s 3:0 (7, 9, 10). Moška izbrana vrsta je svoj prvi nastop na evropskih prvenstvih zaključila na 12. mestu.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENSKE ODBOJKARICE V POLFINALU EP!

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede se bo na evropskem prvenstvu v Turčiji borila za najvišja mesta. Naša dekleta so v četrtfinalu s 3:1 (16, -23, 21, 15) premagala Ukrajino, uspešni so bili tudi slovenski odbojkarji, ki so v boju za visoko 9. mesto s 3:0 (15, 14, 20) o

Preberi več
ParaVolley Europe

PADLA šE POLJSKA, SLOVENCI ZA 9. MESTO

Slovenske odbojkarice so na evropskem prvenstvu v odbojki sede v Turčiji nanizale še eno izjemno predstavo in s 3:1 (-22, 8, 15, 14) odpravile Poljsko. Naši odbojkarji so morali na prvi tekmi izločilnih bojev z 0:3 (24, 12, 20) priznati premoč Nizozemcem.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENKE V KEMERJU žE DO TRETJE ZMAGE

Slovenska reprezentanca v odbojki sede je na evropskem prvenstvu v Kemerju zmagala še tretjič, potem ko je z izjemno predstavo s 3:0 (17, 22, 23) odpravila Finsko. Naša moška izbrana vrsta pa je morala danes priznati premoč Rusiji, paralimpijski podprvaki so bili prepričlj

Preberi več
ParaVolley Europe

MIHORKO OSTAJA NA čELU PARAVOLLEY EUROPE

Branko Mihorko bo še naprej vodil evropsko zvezo za para odbojko, Para Volley Europe. V turškem Kemerju, ki te dni gosti evropsko prvenstvo, so mu predstavniki 26 držav članic zaupali nov štiriletni mandat.

Preberi več
ParaVolley Europe

SLOVENSKI ODBOJKARJI DANES Z DVEMA ZMAGAMA

V Kemerju smo spremljali drugi dan evropskega prvenstva v odbojki sede. Slovenski reprezentanci je prinesel dve zmagi, dekleta so s 3:0 slavila nad Turkinjami, fantje so se veselili zmage s 3:1 nad Čehi.

Preberi več