Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

ZAKLJUčEN 3. KROG POKALNEGA TEKMOVANJA

Ob državnem odbojkarskem prvenstvu smo ta teden lahko spremljali tudi tekmovanje za Pokal Slovenije z obračuni 3. kroga. Pokalne tekme se bodo nadaljevale že prihodnji teden, najuspešnejše ekipe pa se bodo že uvrstile v osmino finala.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčELO SE JE TEKMOVANJE ZA POKAL SLOVENIJE

Potem, ko smo minuli vikend že spremljali prve tekme v Sportklub prvi odbojkarski ligi in 1B. DOL, se je začelo tudi tekmovanje za Pokal Slovenije. Naslov pokalnih zmagovalk iz sezone 2019/20 brani Nova KBM Branik, pri moških je v lanski sezoni slavil Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

POKALNA LOVORIKA V ROKAH CALCIT VOLLEYJA

Odbojkarji Calcit Volleyja so zmagovalci tekmovanja za Pokal Slovenije za sezono 2020/21. V finalu zaključnega turnirja so s 3:0 (21, 21, 22) premagali ACH Volley Ljubljana in se veselili četrte pokalne lovorike. Zadnjič so naslov pokalnih zmagovalcev osvojili v sezoni 2016/17.

Preberi več
Aleš Oblak

V FINALU ACH VOLLEY IN CALCIT VOLLEY

V finalu zaključnega turnirja Pokala Slovenije za sezono 2020/21 bomo spremljali obračun med ACH Volleyjem Ljubljana in Calcit Volleyjem. Ljubljačani so v polfinalu s 3:0 odpravili Salonit Anhovo, Kamničani so z enakim rezultatom premagali Hišo na kolesih Triglav.

Preberi več
Aleš Oblak

ČETRTFINALNE TEKME POKALA POD STREHO

V Ljubljani se je danes začel zaključni turnir Pokala Slovenije za sezono 2020/21. Svoje mesto v polfinalu so si zagotovili ACH Volley Ljubljana, Salonit Anhovo, Hiša na kolesih Triglav in Calcit Volley. Polfinalne tekme bodo na sporedu jutri.

Preberi več
OZS

PRED ODBOJKARJI šE ZADNJE DEJANJE POKALA

Jutri, 30. aprila, bomo v Ljubljani spremljali veliki finale zaključnega turnirja Pokala Slovenije za tekmovalno sezono 2020/2021. Za pokalno lovoriko se bosta pomerila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley. Tekma s prenosom na Sportklub 3 se bo začela ob 18. uri.

Preberi več
OZS

FINALE POKALA SLOVENIJE ZA MOšKE V LJUBLJANI

Zaključni turnir Pokala Slovenije za tekmovalno sezono 2020/2021 za moške se bo med 27. in 30. aprilom odvijal v Ljubljani. Pokalno lovoriko bodo branili odbojkarji ACH Volley-ja Ljubljana. Pokalnega tekmovanja za ženske zaradi reprezentančne akcije ne bo.

Preberi več
OZS

ZNANI čETRTFINALNI PARI POKALA SLOVENIJE

Na sedežu Odbojkarske zveze Slovenije je potekal žreb četrtfinalnih parov Pokala Slovenije, ki pri moških že prinaša derbi med Merkur Mariborom in Calcit Volleyjem, pri ženskah pa se bosta za uvrstitev v polfinale pomerila SIP Šempeter in Nova KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak, OD Krim

ZNANI VSI čETRTFINALISTI POKALA SLOVENIJE

V soboto so bili odigrani še zadnji dvoboji osmine finala pokala Slovenije, po katerih smo dobili vse udeležence četrtfinala za sezono 2020/21.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT ZANESLJIVO V čETRTFINALE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi osmine finala pokala Slovenije v gosteh premagali domači Šoštanj Topolšico s 3:0 (19, 19, 21). Konec tedna, 27. in 28. februarja, kamniško ekipo čaka zaključni turnir srednjeevropske lige.

Preberi več