Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

LEBEDEW OBJAVIL SEZNAM REPREZENTANCE

Selektor slovenske moške reprezentance Mark Lebedew je objavil seznam odbojkarjev, na katere računa v letošnji sezoni elitne Lige narodov in na avgustovskem svetovnem prvenstvu. Na širšem spisku je 22 reprezentantov, tudi štirje novinci.

Preberi več
FIVB

NA SEZNAMU MARCA BONITTE 18 ODBOJKARIC

Selektor slovenske ženske odbojkarske izbrane vrste Marco Bonitta je predstavil seznam igralk, na katere računa v letošnji reprezentančni sezoni, ki jo bosta zaznamovala nastopa v srebrni evropski ligi in na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo.

Preberi več
Marko Vanovšek

SLOVENKE BODO IGRALE NA EVROPSKEM PRVENSTVU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 19 let se je uvrstila na evropsko prvenstvo, ki se bo konec avgusta začelo v Skopju. Naša dekleta so v Mariboru že v petek premagala Finsko, na današnji odločilni tekmi pa so bila s 3:0 (21, 14, 20) boljša še od Bolgarije.

Preberi več
CEV

SLOVENCI V TRETJI KROG KVALIFIKACIJ

Slovenski odbojkarji so bili za konec kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 20 let v Jeglavi z 1:3 (-18, -17, 23, -14) boljši od gostiteljev. Naša vrsta se domov vrača z zmagama nad Romunijo in Latvijo ter s porazom proti Češki in bo tako julija morala v 3. krogu kvalifikacij.

Preberi več
CEV

SLOVENCI MORALI PRIZNATI PREMOč ČEHOM

Slovenska reprezentanca do 20 let je morala na drugi tekmi kvalifikacij za Euro Volley do 20 let priznati premoč Češki, ki je bila uspešnejša z 1:3 (26:28, 25:19, 22:25, 23:25). Jutri bo naša vrsta igrala še proti Latviji.

Preberi več
Marko Vanovšek

SLOVENKE DO ZMAGE PROTI FINSKI

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let je kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki potekajo v Mariboru, začela z zmago nad Finsko. Naša dekleta so bila boljša s 3:1 (-20, 15, 17, 8). Jutri bodo imeli Slovenke dan počitka, v nedeljo pa jih čaka obračun z Bolgarijo.

Preberi več
MEVZA

SLOVENKE V MARIBORU PROTI FINSKI IN BOLGARIJI

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let bo ta vikend nastopila na kvalifikacijah za EuroVolley, ki jih bo gostil Maribor. Naša dekleta se bodo pomerila s Finsko in Bolgarijo in si skušala priigrati tretji zaporedni nastop na evropskih prvenstvih.

Preberi več
CEV

SLOVENCI KVALIFIKACIJE ZAčELI Z ZMAGO

Slovenska reprezentanca do 20 let je kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Latvija, začela z zmago nad Romunijo. Varovanci Zorana Kedačiča so bili od tekmecev boljši s 3:0 (29, 14, 20). Jutri našo izbrano vrsto že čaka obračun s Češko.

Preberi več
OZS

SLOVENCI V JEGLAVO PO EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska moška mladinska reprezentanca danes potuje v Jeglavo, kjer bo nastopila na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo do 20 let. V boj za EuroVolley se bodo varovanci Zorana Kedačiča podali skupaj z Romunijo, Češko in Latvijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DOBILE NASPROTNICE ZA EUROVOLLEY

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se bo za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2023 pomerila z Avstrijo, Azerbajdžanom in Gruzijo. Uvodna tekma kvalifikacij bo 20. avgusta, prve nasprotnice naših deklet pod vodstvom Marca Bonitte bodo Gruzijke.

Preberi več