Odbojkarska zveza Slovenije
 
MEVZA

SLOVENKE V MARIBORU PROTI FINSKI IN BOLGARIJI

Slovenska ženska reprezentanca do 19 let bo ta vikend nastopila na kvalifikacijah za EuroVolley, ki jih bo gostil Maribor. Naša dekleta se bodo pomerila s Finsko in Bolgarijo in si skušala priigrati tretji zaporedni nastop na evropskih prvenstvih.

Preberi več
CEV

SLOVENCI KVALIFIKACIJE ZAčELI Z ZMAGO

Slovenska reprezentanca do 20 let je kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki jih gosti Latvija, začela z zmago nad Romunijo. Varovanci Zorana Kedačiča so bili od tekmecev boljši s 3:0 (29, 14, 20). Jutri našo izbrano vrsto že čaka obračun s Češko.

Preberi več
OZS

SLOVENCI V JEGLAVO PO EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska moška mladinska reprezentanca danes potuje v Jeglavo, kjer bo nastopila na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo do 20 let. V boj za EuroVolley se bodo varovanci Zorana Kedačiča podali skupaj z Romunijo, Češko in Latvijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE DOBILE NASPROTNICE ZA EUROVOLLEY

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se bo za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2023 pomerila z Avstrijo, Azerbajdžanom in Gruzijo. Uvodna tekma kvalifikacij bo 20. avgusta, prve nasprotnice naših deklet pod vodstvom Marca Bonitte bodo Gruzijke.

Preberi več
Dominik Snedec

MLADI SLOVENCI ZA UVOD Z ROMUNIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca do 20 let bo v Latviji nastopila na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Naši odbojkarji pod vodstvom Zorana Kedačiča si bodo v Jeglavi v obračunih z Romunijo, Češko in Latvijo skušali priigrati uvrstitev na EuroVolley.

Preberi več
CEV

SLOVENKE V MARIBORU ZA VOZOVNICO ZA EP

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca do 19 let si bo na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, ki jih bo od 8. do 10. aprila gostil Maribor, skušala zagotoviti še tretji nastop na EuroVolleyju. Slednji bo med 27. avgustom in 4. septembrom potekal v Severni Makedoniji.

Preberi več
FIVB

BONITTA REPREZENTANTKE ZBRAL V LJUBLJANI

Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Marco Bonitta se je danes mudil v Ljubljani, kjer je opravil uvodne sestanke z reprezentantkami in jim predstavil način dela, vizijo in cilje, spregovoril pa je tudi o aktivnostih pred začetkom aprilskih priprav v Kranjski Gori.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY PO ZLATEM NIZU BREZ FINALA

Na povratnem dvoboju polfinala evropskega pokala CEV Challenge smo v Areni Narbonne spremljali obračun med domačo ekipo Narbonne Volley in ACH Volleyjem Ljubljana. V odločilnem zlatem nizu so bili za odtenek boljši odbojkarji Narbonne Volleyja in se uvrstili v veliki finale.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA V FRANCIJO PO PREOBRAT

V torek, 1. 3., ob 19. uri odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka povratna tekma polfinala pokala CEV Challenge, na kateri se bodo še drugič v manj kot tednu dni pomerili s francoskim Narbonne Volleyjem ter se kljub ne najboljšemu izhodišču poskušali uvrstiti v finale pokala CEV.

Preberi več
Alen Hadžić

ACH VOLLEYJU LJUBLJANA PREOBRAT NI USPEL

Na prvi polfinalni tekmi evropskega pokala CEV Challenge smo v dvorani Tivoli pred več kot 1000 glavo množico spremljali obračun domačega ACH Volley Ljubljana in Narbonne Volleyja. Na zanimivem obračunu je bila z rezultatom 3:2 (-23, -22, 28, 16, -10) boljša francoska vrsta.

Preberi več