Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

CIVITANOVA PREMOčAN TEKMEC ZA MARIBORčANE

Odbojkarji Merkur Maribora so morali v 2. krogu elitne Lige narodov priznati premoč italijanskemu moštvu Cucine Lube Civitanova. Nasprotniki so bili v dvorani Tabor uspešnejši z 0:3 (-18, -16, -24).

Preberi več
Aleš Oblak

V PRVEM KROGU TEŽKO GOSTOVANJE ZA MARIBOR

Odbojkarji Merkur Maribora so včeraj v zgodnjih jutranjih urah odpotovali na Poljsko, v mesto Kozle, kjer jih danes, 1. decembra, ob 19.30, čaka tekma 1. kroga Lige prvakov proti zvezdniški ekipi Grupa Azoty Kędzierzyn-Koźle.

Preberi več

POKAL KRANJA 2020

Po najdaljšem premoru v tekmovanjih dvoranske odbojke se končno približuje začetek državnega odbojkarskega prvenstva. Že tradicionalno pa pred tem v Kranju prirejamo prvo resnejšo preizkušnjo za domače in gostujoče odbojkarje – turnir za Pokal Kranja.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

ZA UVOD V PRVENSTVO SLOVENSKI DERBI

Iz srednjeevropskega združenja MEVZA so sporočili, da bomo v srednjeevropski ligi (MEL) za moške v prihajajoči sezoni spremljali obračune osmih ekip iz Avstrije, Slovenije in Hrvaške. Slovenske barve bodo zastopali ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley in OK Merkur Maribor.

Preberi več
OK Merkur Maribor

MERKUR TRGOVINA NADALJUJE S PODPORO MARIBORU

Merkur trgovina po uspešni sezoni 2019/2020 podaljšuje generalno pokroviteljstvo Odbojkarskega kluba Merkur Maribor.

Preberi več
OK Merkur Maribor

V MERKURJEVEM DRESU ODSLEJ 25-LETNI UKRAJINEC

Dres mariborske ekipe bo v novi sezoni oblekel 25-letni Ukrajinec Yevhenii Kisiliuk (197 cm), ki bo igral na mestu sprejemalca. Jenia kot ga kličejo prijatelji je reprezentant Ukrajine, ki je pred dvema letoma že igral v mariborski dvorani Tabor.

Preberi več
Južne vesti: Vanja Keser

V MERKURJEVEM DRESU ODSLEJ 23-LETNI LIBIJEC

Dres OK Merkur Maribor bo v novi sezoni nosil 23-letni Libijec Ahmed Abulubaba Amhimmid Ikhbayri. V Sabhi rojeni 200 centimetrov visoki korektor je v sezoni 2019/2020 igral za srbskega prvoligaša OK Niš, ki je v minuli sezoni osvojil 2. mesto v tamkajšnjem prvenstvu.

Preberi več
OK Merkur Maribor

KAPETAN OSTAJA, PRIŠEL CAFUTA

Uprava OK Merkur Maribor je pred dnevi najprej podaljšala pogodbo s kapetanom, 27-letnim Jernejem Detelo, ki igra na mestu korektorja in v svoje vrste pripeljali 22-letnega blokerja, Miho Cafuta, ki je zadnje sezone igral v Hočah.

Preberi več
OK Merkur Maribor

GORENJCA NA ŠTAJERSKO

Pred dnevi sta nova člana OK Merkur Maribor postala brata Adi in Sani Adžović, Na Jesenicah rojena mladeniča prihajata v mariborski klub iz OK National Žirovnica, kjer sta v minuli sezoni igrala v 2. državni odbojkarski ligi.

Preberi več
Bojan Javornik

V MARIBORU OSTAJATA ŠE DVA

Vodstvo OK Merkur Maribor počasi sestavlja ekipo za prihodnjo sezono. Kljub nastali situaciji klubska pisarna ne miruje, pred dnevi sta zvestobo klubu obljubila tudi 22-letni Aljaž Herman in novi up mariborske odbojke, še ne 16-letni Rok Bračko.

Preberi več