Odbojkarska zveza Slovenije
 
VolleyballWorld

ITALIJANI PREPRIčLJIVEJšI OD SLOVENCEV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala na sedmi tekmi elitne Lige narodov priznati premoč Italiji. Tekmeci so bili prepričljivejši s 3:0 (19, 16, 21). Jutri našo izbrano vrsto čaka pomemben obračun z Japonsko.

Preberi več
Aleš Oblak/VolleyballWorld

MOšKA VRSTA Z ITALIJO, žENSKA Z LUKSEMBURGOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Quezon Cityju igrala tretjo tekmo drugega turnirja elitne Lige narodov proti Italiji, pred našo žensko izbrano vrsto pa je še zadnji krog srebrne evropske lige, v okviru katerega se bo srečala z Luksemburgom.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI DO POMEMBNE ZMAGE PROTI ARGENTINI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi drugega turnirja elitne Lige narodov na Filipinih s 3:1 (20, -25, 18, 17) premagala Argentino in si zagotovila pomembno zmago. Sobotni tekmeci naše vrste bodo Italijani.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI TOKRAT PROTI ARGENTINI

Slovenska reprezentanca bo v četrtek igrala drugo tekmo drugega turnirja elitne Lige narodov na Filipinih. Naši fantje se bodo po uvodnem porazu proti Nizozemski tokrat pomerili z Argentino. Obračun se bo začel ob 13. uri, prenos na Sportklub 1.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI KLONILI PROTI NIZOZEMSKI

Slovenski odbojkarji so morali na prvi tekmi drugega turnirja elitne Lige narodov, ki ga gosti Quezon City, priznati premoč Nizozemski. Tekmeci so bili boljši s 3:0 (17, 21, 24). Naslednji obračun našo izbrano vrsto čaka v četrtek proti Argentini.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI JUTRI PROTI NIZOZEMSKI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca z jutrišnjim obračunom proti Nizozemski začenja drugi turnir elitne Lige narodov. Srečanje v dvorani Smart Araneta Coliseum v Quezon Cityju se bo začelo ob 9. uri.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENSKI ODBOJKARJI PRISPELI NA FILIPINE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je po dolgem potovanju prispela na Filipine, ki bodo prizorišče drugega turnirja elitne Lige narodov. Slovenci se bodo v Quezon Cityju med 21. in 26. junijem pomerili z Nizozemci, Argentinci, Italijani in Japonci.

Preberi več
CEV

SAšO ŠTALEKAR ODSLEJ ZA BR VOLLEYS

Slovenski odbojkarski reprezentant Sašo Štalekar bo kariero nadaljeval v Nemčiji. Potem, ko je v letošnji sezoni s Panathinaikosom osvajal lovorike v grških tekmovanjih, ga bomo prihodnji dve sezoni spremljali v dresu moštva BR Volleys iz Berlina.

Preberi več
VolleyballWorld

ŽIGA ŠTERN ODSLEJ ZA FRIEDRICHSHAFEN

Slovenski odbojkarski reprezentant Žiga Štern bo v prihodnji sezoni igral za nemškega podprvaka VfB Friedrichshafen. Po treh sezonah v grškem prvenstvu je pred 28-letnim Bistričanom zdaj nov izziv, njegove predstave pa bomo spremljali tudi v elitni Ligi prvakov.

Preberi več
VolleyballWorld

SLOVENCI V VNL BOLJšI šE OD KITAJCEV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v elitni Ligi narodov prišla do nove zmage. Naša izbrana vrsta je v Brasilii s 3:1 (15, 20, -18, 25) odpravila Kitajsko. Drugi turnir VNL bo med 21. in 26. junijem v Quezon Cityju na Filipinih.

Preberi več