Odbojkarska zveza Slovenije
 

NOVA OKREPITEV V TIVOLIJU

Slovenski prvaki so svoje vrste tik pred žrebom lige prvakov dopolnili z novim organizatorjem igre. Gre za 22-letnega Andrija Vilimanovića iz Srbije.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI DERBI Z DOBRODELNO NOTO

Odbojkarski koledar je to sezono namenil srečanje med najboljšima slovenskima ekipama že v 3. krogu državnega prvenstva. To soboto, 27. oktobra, se bosta ob 18. uri v Hali Tivoli pomerila ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley.

Preberi več
Aleš Oblak, ACH Volley Ljubljana

TYMOFII POLUIAN ODSLEJ ZA SLOVENSKE PRVAKE

Slovenski odbojkarski prvak ACH Volley Ljubljana se je okrepil s Tymofiijem Poluianom. Ukrajinski odbojkar, ki je z ekipo treniral mesec dni, je v tem času prepričal vodstvo kluba, da z njim podpiše pogodbo.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - SALONIT ANHOVO 3:1

V 1. krogu 1. DOL so proti domači ekipi ACH Volley Ljubljana v Hali Tivoli zaigrali odbojkarji Salonita Anhovo. Aktualni slovenski prvaki so v prvih dveh nizih prikazali nekoliko zmedeno igro, a so bili na koncu s 3:1 (19, 17, -16, 18) boljši od tekmecev.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRED SLOVENSKIMI PRVAKI PRVA TEKMA

V nedeljo se bo za slovenske prvake, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana pričela nova sezona. Njihov prvi nasprotnik v prvem krogu državnega prvenstva bo na domačih tleh v Tivoliju lani tretjeuvrščeni Salonit Anhovo. Tekma se bo pričela ob 19. uri.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRIČAKOVANJA PODOBNA KOT VSELEJ

V odbojkarskem klubu ACH Volley Ljubljana so pripravili novinarsko konferenco, na kateri so predsednik kluba Rasto Oderlap, športni direktor Aleš Jerala, trener Andrej Urnaut in kapetan Matija Pleško predstavili načrte in cilje za sezono 2018/19.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

MONZA USPEŠNEJŠA OD SLOVENSKIH PRVAKOV

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so se v Bormiu na turnirju Step Volley Cup pomerili z italijanskim prvoligašem, Vero Volley Monza. Kvaliteten nasprotnik je tokrat prikazal vse svoje adute in bil s 3:1 (14, 23, 21, -17) boljši od slovenskih prvakov.

Preberi več
OK Salonit Anhovo

DO DVEH ZMAG NA KANALSKEM TURNIRJU

Odbojkarski klub Salonit Anhovo je v soboto, 29. septembra, gostil turnir v spomin vsem preminulim kanalskim odbojkarjem. Na memorialu so poleg domače ekipe sodelovali še Calcit Volley in slovenski prvaki ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZAČEL S PRIPRAVAMI

Za aktualne državne in pokalne prvake je konec počitka. Že prejšnji ponedeljek so pričeli z intenzivnimi pripravami na novo sezono, v kateri se bodo pod taktirko novopečenega trenerja Andreja Urnauta dokazovali tudi v elitni evropski Ligi prvakov.

Preberi več
CEV

S SLOVENSKIMI PRVAKI PODALJŠAL ŠE PURIĆ

Občasni slovenski odbojkarski reprezentant Diko Purić ostaja v vrstah slovenski prvakov, ACH Volleyja Ljubljana. Srednji bloker je pogodbo podaljšal še za eno leto.

Preberi več