Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

BOJ ZA VRH ZELO IZENAčEN

Konec tedna se je po nekajtedenskem premoru z 10. krogom nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga. Boj za vrh v moškem delu prvenstva je zelo izenačen, saj prve tri ekipe – Merkur Maribor, Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana – loči zgolj nekaj točk.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY šE NAPREJ NEPORAžEN

Po nekajtedenskem premoru se je pretekli konec tedna z 10. krogom nadaljevala Sportklub prva odbojkarska liga. V ženskem delu prvenstva Calcit Volley še naprej ostaja neporažen, vlogo favoritov sta upravičila tudi Gen-I Volley in ATK Grosuplje.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVA TEKMA NADALJEVANJA V ŠEMPETRU

Po nekajtedenski prekinitvi se na igrišča vračajo ekipe Sportklub prve odbojkarske lige, ki bodo prvenstvo nadaljevale po urniku, z 10. krogom. Uvodno tekmo bodo v petek, ob 18. uri, s prenosom na Sportklubu odigrale odbojkarice SIP Šempetra in Gen-I Volleyja.

Preberi več
Jurij Kodrun

ODSLEJ SPORTKLUB PRVA ODBOJKARSKA LIGA

Odbojkarska zveza Slovenije in Sportklub sta z današnjim dnem sklenila pogodbo o sponzorstvu in prenosih tekem slovenskega odbojkarskega prvenstva do konca tekmovalne sezone 2022/23. Odbojkarsko prvenstvo se bo odslej imenovalo Sportklub prva odbojkarska liga.

Preberi več